Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kızın babası alırsa kağıdı bir de..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben 10-15 dakka sonra basıyom aşağıyı hatta yüssüzlük yapıp bu saati seçtim yemeğe kal flm derlerse oturucam :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oooh hem güzel hem bilgisayarla ilgili hem paticik üyesii... aman da aman yesinler. a pardon yemesinler sen ye onu yosun :D hadi görem seni goççum. (kız inşallah burayı okumaz: BELİNE KUVVET YOSUN)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: -MrBomb-, 18 June 2003 13:03 tarihinde demiş ki: oooh hem güzel hem bilgisayarla ilgili hem paticik üyesii... aman da aman yesinler. a pardon yemesinler sen ye onu yosun :D hadi görem seni goççum. (kız inşallah burayı okumaz: BELİNE KUVVET YOSUN)[hline] hah kız burayı okuduysa unut sen onu hehe[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 la kız bilgisayardan anlıo diosun bi linkimi anlamicak. ki yani bilgisayarla tek icq icin urasan bi kız bile anlar bunun ne oldunu. fena fikir deil[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar