yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ikidebir gelmelerinin çok küsel bi sebebi var mantıklı yani gerçi son gelişlerinde kıllandım durumdan ama neyse...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bak eger sende bir$ey istemeye inecek olursan asla ama asla suslenme.Yani tamam sacini ba$ini biraz yika tara ama oyle jole mole moduna sakin girme..Daginik olsun yine.Ustune de normal bir$eyler giy ama kasma yani.Anlarlar o zaman amacini :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 2 kere gelmısler abı o zman uncusunde cagırlem sende ıcerı buyrun de bakalım ne olcak[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yani oyle kasarsan anlarlar :) O kiz seni zaten daha once "adam gibi"yken gormu$tur merak etme..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Llama, 17 June 2003 18:13 tarihinde demiş ki: 2 kere gelmısler abı o zman uncusunde cagırlem sende ıcerı buyrun de bakalım ne olcak[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Yok içeri girmiolar denedim :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yosun benden hızlı cıktın valla[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Neyse bahanemi hazırladım ben aşağa iniyom hadi bakalım...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 abi nasıl çıkacaksın ki takım elbiseyle mi... Herkes evde öyle dolaşır[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 adam gıyındı asaha ındı bakalım ne olcak :hmm:[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Böhöö kız gitmiş alttakine bol bol saçmalamak zorunda kaldım ama yarın gelicek galiba evlerine dalmışken delil buldum :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 nerden bılıyorsun kı gıttıgını ıcerı gırdınmı :) kımın mısafırı kapı caldıgında kapıyı acsın kı yada kım gelmıs dıye baksın senı kandırmıslar bence[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 abi zaten güzel olan kız misafirdi[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kasma hoca kasma..Sozumuzu dinle bak sen..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hiç olmazsa alt katında bi kız oturuo bizimkinde yaşlı teyze var[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yok abi durumun aslı şöle alttakinin pcsi bozuk bende duruyo aslında basit bişeyde üşenip yapmamıştım Onun için geldiler bide o 2. kızın pcyi kurmuşlar sorun flm vermiş onu sordular Bende kardeşim vardı evden çıkamıyodum sattım geldim diye damladım alt kata Kıs kasasıyla beraber gitmiş yarın gelir gibilerinden bişiler dedi[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: metboy, 17 June 2003 18:32 tarihinde demiş ki: hiç olmazsa alt katında bi kız oturuo bizimkinde yaşlı teyze var[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing bizim apartmanda 3 tane aynı yaşta kız oturuyo 2si fena diil biri küsel yani müthiş bi ortam :j Ayrıca 2 kat altta yaşlı teyzemizde var :J[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ulan sanssızız biz, 5 katlı apartman, 2 kat bizim, 3 kat Mudo' nun, her katta 2 daire, obur 2 dairede de birinde annemin kuzeni birinde de acayip kıl 50 yasında bi karı ve 30 yasında kızı[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eh be bizim apartmanda 50 yaşından küçük karşı cins yok fdas[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 nebu asterix&obelix merakı birden bire bonepart[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bizim apartmandada hiç genç kız yok,hep dul bayanlar var[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 vaybe olaylara gel be aynı fentezi gibin :) ulan bizim bina 10 katlı 30 daire var birinde bile yaşıma uygun kız oturmuyor. Hatta çevre binalarda bilem oole kız yok ne diyeyim sizdeki bala . Büyük konuşmuyorum bizim ev boşken öle kız gelecek acımam valla :-P[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: BonePART, 17 June 2003 19:00 tarihinde demiş ki: delikankı adam süerbak pijemasındanda obelix boxerındanda utanmaz[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa mauahahha hereksın senın gıbı onedix boxeri yokki[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ya ne şanslı adamlar var. Bizim mahallede kız yok adamın apartmanda kız var. Olaya bak.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 benim 7. katta okulun en güzel kızı war(1 yaş küçük) :p biz 12 deyiz karşı dairede de benim yaşımda güzel bi kız war daha fırsat olmadı tanışamadık. 1 hafta oldu taşınalı. bi patlayın şöyle.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kar$i kom$unun 3 kizi var.Hepsi ho$ ama babalari deli dindar bir adam ve kizlar imam hatipte okuyor..O derece yani :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar