mayfer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok... o zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 valla hl 2 bitmez kardeşim.tau da yok.sırf yürüsen bile olmaz yani.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Buggynin tausu bile yeter adama :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 27 Kasım 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tao nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Tao değil Tau Cannon.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ha ok.. eheh bizim herifin işi zor hl2'de, her yere invisible wall çekmişler, öle böcek dizip çıkamıyosun hop hop her yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Pardon tao yazmışım, nereden aklıma geldiyse :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 adam ne yapmış böle ya !?!? *dumur olur ve ağzı 5cm. açık ekrana bakakalır* dikkatinizi çekerim kombo mükemmel : shotgun & magnum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 izlerken her sahnesine oha! çüş! yok lan! naptı baba adam! yuuuh! gibi efektler vermeme sebep oldu. adam aşmış diyorum başka bişey demiyorum. bi de izlerken dikkatimi çeken şeyleri yazayım dakikasıyla buraya. katakullide bişiler yapıyo gibi geldi bana :D said: 18:30 silaha mermi geldi 40:15 zıplamalar eşit değil. gravity'yle oynanmış 42:32 arada sanki bir bölüm daha vardı bilmiyorum belki tespitlerim yanlış olabilir herif manyak ya :) harbiden günlerce uğraştığımız yerleri herif hiç oynamadan geçti ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Batilc, 18 Kasım 2004 20:22 tarihinde demiş ki: 143mb dl ettim hala ediyo ve unknown bişi. hani 131mb di? :-p kandırdık seni :D[signature][hline]herşeyin başı sağlık [Bu mesaj vimpir tarafından 21 Şubat 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BHG Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi adamın bütün olayı perfect yani shotgun & magnum bende bayıldım o sahnede .) said: Zeppelin, 02 Aralık 2004 16:23 tarihinde demiş ki: adam ne yapmış böle ya !?!? *dumur olur ve ağzı 5cm. açık ekrana bakakalır* dikkatinizi çekerim kombo mükemmel : shotgun & magnum [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 napmış adam ya pıtır pıtır biyerlere bomba kuruyo çıkıyo iniyo, nası kasmışsa, ama hll olsun=)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 herif oyunun her köşesini ezberlemiş walla[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kasmak kine aksmak.. ama abuserlıgada yeni bi anlam kattigi kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar