sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ares de cok turk oldugu icin allahin belasi GM ler tum turkleri daha iyi bi performans icin banlamislar die okudum buna bi care lazim . MMORPG oynamaya yeni yeni basladim baslamaz olaydim tabi oyunlar yuzunden diil aptal yabanci GM ler yuzunden .[signature][hline]SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 LÜTFEN O KOPEK LAFINI DEĞİŞTİR YOKSA .....!!!!![signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 KNİGHT ONLİNE OYNUOSAN ANLARSİN :([signature][hline]SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bu ne biçim bir topic? Fatih bişi yap[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Gerceklerden baska bisey diil:([signature][hline]SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sana köpek! gibi davrandilar diye başkalarındada suc arama.iyi oldu güzel oldu.Hile ile kafayi bozanlar banlandi.Tek üzüldügüm noktaysa gercekten hakkiyla oynayanlarında banlanmasi.
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bende hakkimla oynuodum hileyi de bu kadar gozetim altinda nasi yapiolar anlamiyorum:([signature][hline]SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin NATİON:El Morad SPECİALİTY:Mage Biz Turkuz ve Bununla Gurur Duyuyoruz
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu formda bile nasil hile yapildigini anlatanlari gördükten sonra adamlari hakli buluyorum.Neyse yeni bir acc alir yoluna devam edersin artik ;)
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol pyro kopardın beni AZUHA! diyim sana[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Erutan arkadasta beyin hasari varda.Arada böyle gidip gelir :D
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 :tebrikz:[signature][hline]SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin NATİON:El Morad SPECİALİTY:Mage Biz Turkuz ve Bununla Gurur Duyuyoruz
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne demek haklı?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 dogru diosun ama buda haksizlik bunu bi ingiliz yapsaydi yapanlari silerlerdi be abi:hrr:[signature][hline]Saygilarimla; zuhaha SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin NATİON:El Morad SPECİALİTY:Mage
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Turk yapinca herkesi siliolar:hrr:[signature][hline]Saygilarimla; zuhaha SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin NATİON:El Morad SPECİALİTY:Mage
Zuxxi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bütün piçliği türkler yapıyo Sapınaaaa kadar haklılar...........
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Başlığı değiştirmenin bi anlamı yok... Bakın size ne göstericem. "This is really the only possibility at this time. Creating a Turkish realm is not racism, it''s the only way we can really block the abusive users from our servers. As you know, Turkey''s ISPs give dynamic ips (different ip each time you connect). To block out the abusive users we would have to block full subnets. So instead of banning every turkish user, the idea from K2 was to block access to our main servers and move them to their own server. It''s like having cats and dogs in the same house If the owners of the house see the dogs are hurting the cats but don''t want to leave them outside, they go build a new house just for the dogs to enjoy and move them there."[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 dogru bazi .... cocuklari yapio ama onlari bumakla ugrasmak yerine turk mu diil mi ogrenip tum herkesi siliolar yabanci olsalar o kisiyi silerler:hmm:[signature][hline]Saygilarimla; zuhaha SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin NATİON:El Morad SPECİALİTY:Mage
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yani bunun anlamı şu: IP adresleri Şu anki serverlar için banlanıcak... Büyük ihtimalle sadece Turkler için Server oluşturulcak... Ve bütün char lar oraya aktarılcak. Ondan sonra da bu oyunun çok zevkli olucağını düşünmüyorum açıkçası.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 baba su ingilizce seyi yazan adamimsin msn ini verirsen sevinirim bunu bana her karsi cikanin gotune sokcam:hrr: cok sinirlendim bide kedi olduk[signature][hline]Saygilarimla; zuhaha SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin NATİON:El Morad SPECİALİTY:Mage [Bu mesaj sadun1234 tarafından 01 Haziran 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Argo kelimeler kullanmayalım...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 http://home.comcast.net/~mod3m/index.htm[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mod3m denen adamı kale almak yersiz. bu resmi bi açıklama deil...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 [signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.[Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 "If you don't understand why they're trying to move the turks away from the rest of our users then you obviously haven't looked at the banlist. Almost overy other name has _tr, or speaks turkish or had turkey in his address info. Almost all of the players who hack accounts are turkish. " Burada adam haklı.. Bir kaç kendini bilmez ve Türk zanneden hayvan yüzünden bizlerde hiç yoluna gidicez.. Dip : Dün savaş sırasında lunar gate de değişen bişey yoktu yine.. Hatta azıtılmıştı. Küfür hazinem yine oldukça genişledi..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Öne çıkan mesajlar