spompas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Muthis bir yer nargilesine doyum olmaz izmitte 2 sube war . istanbula bagdat cad. aciliyor.![signature][hline]Kim Olduğumuz Değil Ne Olacağımız Önemli
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 izmitin neresinde ?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tikkylerin takıldıı mekan yane =P[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 izmitte nerede bu yer? hiç duymamışım[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yürüyüş yolu varya ordan koç banka kadar yürüosun sonra koç bankın karşı tarafına gidip ssola dönüosun zaten görürsün tikkyleri tikkyleri takip ederekde bulabilirsin =P[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Vede belsa plazanin icinde war ... orada nargile bulunur .. yuruyuş yolunda sosyete tarafı takılır. :D[signature][hline]Kim Olduğumuz Değil Ne Olacağımız Önemli
Öne çıkan mesajlar