wraog Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Nerelerden edinilir?Maliyeti nedir?Performansı nedir?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Superonline böyle bir hizmet veriyordu sanırım. web sitesine bir bak derim[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 26 Mayıs 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Tamamen saçmalık. okadar yüksek hızın olcak birde yanında 1gb gibi bi sınır olcak 1gb indirdikten sonra yavaşlicak dl yapamicaksın.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Nasıl ya?Ömür boyu sadece 1gb mı download yapabiliyorsun?Yoksa aylık sınır filan mı bu?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Aylık sınır veriyor Superonline. Ben o limiti iki filmde zaten bitiriyorum :), O yüzden mantıksız ama araştır derim yurtdışı servisler var ki ilk kurulumda alman gereken aletler harici (fiyat konusunda) Türkiyedeki tüm sevis sağlayıcılardan daha iyi ve limit falan olmadığı gibi min. 2Gb'ı garanti ediyorlar. Download'da yani.. (Kullanıyorum ve çok memnunum, benim kullandığım aylık ücreti 150 ml. a geliyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Kesinlikle Türk şirketten alma derim alırsanda Superonline dan alma dolandırıcı. Aylık 1GB nedirki ya chat yapsan okadar BW gider.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bu dediğin sadece Superonline için mi geçerli?Yoksa hepsi için mi?(Yerli-Yabancı) [Bu mesaj wraog tarafından 26 Mayıs 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 çift yönlü uydularda çıkmıştı diye hatırlıyorum 1.5 sene evvel, yanılıyormuyum?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 26 Mayıs 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 firma sayısı artınca onlar biraz değişti tabi artık 3000 dolarlar söz konusu değil, hatta net iletişimin kurulum ücretsiz falan http://www.viasat.netiletisim.net/ eğer sadece ve sadece download, surf, upload falan yapacaksanız çok iyi, ama tabi bulunduğunuz bölgede kablonet, adsl falan yoksa, çünkü maliyeti ne olursa olsun hâlâ diğerlerine göre çok yüksek ama eğer ben bi de oyun falan oynarım online diyosanız kesinlikle unutun, bu konu daha önce çoook tartışıldı burada zaten, 3 ayrı uydu sistemini kullandım zamanında ve hepsi de online oyunlarda en az 500 ping/gecikme ekliyolar mevcut hızınıza[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 blackrose bize kullandıgın servislerin ismilerini yazıp ne kadar hız ne kadar para falan filan yazabilirmisin?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 çok zaman geçti üzerinden fiyatlar bir anlam ifade etmeyecek kullandıklarımın hepsi tek yönlü sistemlerdi, yani download uydudan gelirken upload telefon hattındandı ve bu da telefon faturasında en ufak bir azalma sağlamıyo aynı anda kablo/adsl+uydu kullanılır mı? bilmiyorum ben de bunu merak ettim ama adsl için zaten böyle bir şey mantıksız olurdu, kablo da fena değil eğer bant genişliği yüksekse, yani neden bir de uyduya para verilir? bence verilmez o zamanlar yoktu çift yönlü uydu iletişimi, ama 300 k/sn hızına çıktığımı biliyorum uydu downloadu ile, bu 1mbit adsl'den bile 3 kat hızlı nerdeyse ama download sınırlaması, bilmemkaç mb için bilmemkaç dolar daha vs uygulaması falan işi tamamen alakasız bir boyuta çekiyor bulunduğunuz yerde internet imkanı hiç yoksa, mesela dağ başındaysanız, buna ihtiyacı olan bir firmaysanız eyvallah da ben ev kullanıcısının uydu iletişimini seçmesine bir neden göremiyorum açıkçası, şurda nerdeyse büyük çoğunluğumuz internet üzerinden oyun da oynuyor ve uydu iletişimi de o oyunları sevmiyor söylim :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 STAR PRO1 ile; • Internet Erişimi • Intranet ve Extranet • Virtual Private Network (VPN) • Multicasting • Uzaktan Eğitim • Dosya Transferi • Video Konferans • Dijital Media Streaming yapılabilmektedir + Limitsiz Ama Max 2048 hızı diyo. Yani uydu alıyosun bari 5mbit falan olsun. Superonline o Kısıtlamayı uyduyu meşgul etmemesi için koyuyor diye duymuştum.Ama nekadar doğru bilemicem.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 çift yönlü birşey lazım pff :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Vodan, 26 Mayıs 2004 16:29 tarihinde demiş ki: Tamamen saçmalık. okadar yüksek hızın olcak birde yanında 1gb gibi bi sınır olcak 1gb indirdikten sonra yavaşlicak dl yapamicaksın. +1[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar