Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS'ye nerede giriyorsunuz?


karpuz

Öne çıkan mesajlar

ehehe çok heyecanlı. Bana şimdi geldi nerede gireceğim, Özel Saint Michel Fransız Lisesi 2. Kat Oda 23'te girecekmişim. Valla lise gelmesine çok sevindim. Özel lise gelmesine daha da çok sevindim. Çünkü hem sıraları boyutuma uygun olacaktır, hem de sıralarda delikler, çizikler gibi rahatsız edici unsurlar olmayacaktır. Mutluyum. Sizinki geldi mi ki? Bu arada Saint Michel'de okuyan var mı? Sıraları nasıl güzel mi? (:[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese gelmeye basladi 1 bana gelmedi yaa:( Karpuz sen nerde oturuyorsun? Harbi siranin çixik delikli olmasi çok kotu allah korusun isaretlerken deligin üstüne gelip cevap kagidini 1 delsen yandin :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sıraları dert etmek bence yersiz ben gecen sene ilkogretimde girdim ve 3 sınıflarin sınıfıydı ama okuldaki hademeye bi yesil verince adam pasa pasa benim oturacagimi soyledigim sırayi degistirdi (en gec 1 hafta oncesinden ayarlamanizi oneririm)[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sıra olayı hiç ciddiye alınmayacak bişey değil . Ben bir ilköğretimde girmiştim sınava ve ilk okul sıralarından birine rast geldim ne yaptıysam rahat edemedim(sağa döndüm olmadı , sola döndüm olmadı , kucağıma aldım olmadı hatta bir ara sıra altını kırmayı düşündüm ama çok ses çıkar diye yapmadım :P ) . Zaten bu tarz bir okulda hademeye para atmakla sadece kendi sıranızı değiştiremezsiniz adam sorarlar bütün sıralar mikroyken seninki neden normal diye . Ha tabi kastırıp bütün sınıfı değiştirseniz saygı duyarım gelir ellerinizden de öperim :) .

O yüzden en mantıklısı olur da ilk okula düşerseniz önceden mekanı gördükten sonra altı olmayan bir sırayla değiştirmek olabilir sıranızı . Zararın neresinden dönülse kardır :) .

Sınavda oturmanız ve/veya rahat edememenizin haricinde birçok şey olacak stresten ağlayan kızlar , okulun yanındaki çocuk parkında gulu gulu dansı yapan çocuklar gibi (evet başıma geldi 2side) hatta takarsanız hocanın ayağındaki topuklu pabucun yürürken çıkardığı tak tak ses bile rahatsız edebilir . O yüzden maksimum derecede sınava konsantre olmaya çalışın , başka bişey düşünmeyin . Gerçi sizin için en iyisini yine siz bilirsiniz ama benimki de bir öneri işte.


Derseniz ki sen ne yaptın da konuşuyorsun burada , Bütün yukardaki faktörlerin ve sınav stresinin de etkisiyle iyi geçmekte olan sınavda geometriye son 5dakikada ulaşabilmem ve o son 5 dakkada içimden küfrederek açı sorusu aramamla bir tane bile açı sorusu sorulmamasından ve bilimum analitik sorularının gözüne çarpması sonucu "aaaa *ikerim lan diyip" TM öğrencisi olmama rağmen bir fen bir kimya bir de biyoloji yaparak o 5 dakikayı harcayarak sınavdan çıkmam sonucu . Kocaeli üniversitesinin bir öğrencisi oluverdim . Siz ben olmayın zamanınızı iyi ayarlayın efenim He olur da yapamazsanız beklerim Kocaeli İ.İ.B.F'ye .[signature][hline]MaXi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Size önerim, yanınıza ne olursa olsun böyle bir altlık alın. Kalın bir mukavva olabilir. Böyle a4 kağıdından biraz büyük sert bir tabaka.
En iyi okulda bile giriyor olsanız da yani. Bir de yanınıza yastık gibi bir şey alsanız rahat edersiniz. Ama cidden o sertlik yaratan unsur çok önemli bence. Ben direk mukavvayla gitcem.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana daha gelmedi yaaaw
@karpuz:mukavvayla alcaklar mı seni acaba?(bide sınavın iptal olmasın)
bide söyliim sınava bıçak silah v.b. şeyler götürmek yasakmış.bizim arkadaşın dersanesinde bi herif var adam bi tane öss sınavına rakı ve lahmacunla girmiş.(balon mu gerçekmi bilemem.tip gerçek die sölüo ama)[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
sene 2000 sınava girecegim okul ilk öğretim di
gittim baktım badana yapıyorlar
hah dedim alerjim var boya kokusunada gitmes bu
işte dediler sınava kadar biter.. lol bitmesin pls..

sınıfa baktım bütün sıralar ufak
dizim sıgmıyo fln
morali bozmaya baslamıstım
sınav günü geldi gittim sınıfa girdim baktım ortanın en arkasına oturucakmısım
ehu bukadar bal olur torpilli gibi hem büyük sıra geldi hemde duvarda halı fln da var böyle
hababam sınıfına ağa gelmişti ya onun sırası gibi olduydu :)[signature][hline]G3NK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onuda sorduk akşamdan saklamış.bide arkadaşımın başka bi arkadaşı daha vardı yanımızda o da bana geçen birine testere sokmuş dedi. rakıyla giren adamda ne testeresi lan bıçak soktum aha bıçakta burda dedi çıkardı birden noluoz oldum ama sınavda bıçak,testere elektrikli testere v.b. getirmek yasak allahtan.[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 28 Mayıs 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
ben ilköğretimde girecektim, müdürle konuştum, sınavdan bi gün önce benim oturacağım yere büyük sıra götürttüm, sınavdan bi gün sora sırayı aldım. böyle birşey ypaabilirsiniz.

Yalnız senin durumun biraz farklı ya... Sen lise sıralarına da zor sığarsın ki... O yüzden mantıklı yani...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...