HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Turkler için ayrı bir server yapıcaklarmış ve hepsini oraya tıkıcaklarmış. Şimdilik söylenti halinde bu olay ama dogruluk payı olduguna inanıyorum. Böyle bir durumda çok bırakan olur mu yoksa herkes ordan devam eder mi merak ettim. Bırakıp bırakmayacagınızı ve nedenini yazarsanız takip etmesi kolay bir topic olur. Oylama gibi birşey olucak , tartışmalarıda burdan çıkan sonuca göre başka bir topicte yapabiliriz. Şahsen ben bırakırdım. 2.dünya savaşındaki yahudi ghettoları gibi bir yerde oynamak onurumu ve karakterimi zedeleyici bir hadisedir.Herkes katılmayabilir tabii ama benim fikrim bu yönde.
druenler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sende biliyorsun su oyundan daha yeni zevk almaya ba$ladim. en sevdigim donem oldugu anda du$unmeden birakirim.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben usko yu bıraktım[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Zuxxi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Arkadas1n bence bu is su an sadece senaryoda. bunu aktif hale geçirmek we türkleri baska bi serwera toplamak cok zor. ya bi düsünün ben yeni bi üyelik aldim we areste oynamak istiyorum. o zaman ne yapilcak? ne yapabilirler? bence bunu engelliyemezler sadece göz korkutmadan ileriye gidemez bence we bunuda yapiyolar herkes panie kapilmis ama gawok sayesinde areste bi cok kisi banlandi bi cou sebebsiz yere belkide we son dönemde banlanan lara bak1n tamam1 türk zzzzzzzzzzzzz.[signature][hline]Name........[::Zuxxi::] Server.......Ares Jop...........[Paladin][Debuffer] LvL...........62 Clan..........TnT
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben bırakırım turk server ı olması durumunda.myko icin fizibiliteye basladım zaten..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hiç bi zaman ön yargılı olmadım. 1 gün boyunca denerim. Diğer server'lardaki arkadaşlarımı bulmaya çalışırım. Eğer ortam o kadar da kötü değilse bırakıcağımı zannetmiyorum... Sonuçta hepimiz bu Char'lar için çok vakit haracdık.. Belki saçma gelicek ama "Ya abi level atlamam lazım yaa" şeklinde sanki ay sonunu nasıl getiriceğimizi düşünürcesine sıkıntı yaşadık. E bunlardan sonra, "güle güle level 61 warrior'um... Sağlıcakla kal!" demek biraz mantıksız olucaktır.. bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz?...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Murtaza, 02 Haziran 2005 09:28 tarihinde demiş ki: Hiç bi zaman ön yargılı olmadım. 1 gün boyunca denerim. Diğer server'lardaki arkadaşlarımı bulmaya çalışırım. Eğer ortam o kadar da kötü değilse bırakıcağımı zannetmiyorum... Sonuçta hepimiz bu Char'lar için çok vakit haracdık.. Belki saçma gelicek ama "Ya abi level atlamam lazım yaa" şeklinde sanki ay sonunu nasıl getiriceğimizi düşünürcesine sıkıntı yaşadık. E bunlardan sonra, "güle güle level 61 warrior'um... Sağlıcakla kal!" demek biraz mantıksız olucaktır.. bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz?... sana ikinci sınıf muamelesini resmi olarak yapmısh olacaklar.Oyunda o kadar turk varki acılan serverlar surekli laga gircek cokecek.Adamlar su an bulunan serverlarda daha tam verimlilik saglayamıyorlar ki ikinci sınıf muamelesi yaptıkları insanların serverlarına hangi ozeni gosterecekler.. Tabi onyargıdan oteye gitmeyebilir bu soylediklerim ama yogun ihtimal boyle bir server acılırsa da olan bu olur gibi gelior.Bu olasılık gerceklesmezse ne ala..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Zuxxi, 02 Haziran 2005 09:12 tarihinde demiş ki: Arkadas1n bence bu is su an sadece senaryoda. bunu aktif hale geçirmek we türkleri baska bi serwera toplamak cok zor. ya bi düsünün ben yeni bi üyelik aldim we areste oynamak istiyorum. o zaman ne yapilcak? ne yapabilirler? bence bunu engelliyemezler sadece göz korkutmadan ileriye gidemez bence we bunuda yapiyolar herkes panie kapilmis ama gawok sayesinde areste bi cok kisi banlandi bi cou sebebsiz yere belkide we son dönemde banlanan lara bak1n tamam1 türk zzzzzzzzzzzzz. ya tamam sen cevap verme be uyuz herif. olasılıktan bahsediyoruz kesin olucak demiyoruz zaten.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: HasMez, 02 Haziran 2005 03:50 tarihinde demiş ki: Turkler için ayrı bir server yapıcaklarmış ve hepsini oraya tıkıcaklarmış. Şimdilik söylenti halinde bu olay ama dogruluk payı olduguna inanıyorum. Böyle bir durumda çok bırakan olur mu yoksa herkes ordan devam eder mi merak ettim. Bırakıp bırakmayacagınızı ve nedenini yazarsanız takip etmesi kolay bir topic olur. Oylama gibi birşey olucak , tartışmalarıda burdan çıkan sonuca göre başka bir topicte yapabiliriz. Şahsen ben bırakırdım. 2.dünya savaşındaki yahudi ghettoları gibi bir yerde oynamak onurumu ve karakterimi zedeleyici bir hadisedir.Herkes katılmayabilir tabii ama benim fikrim bu yönde. Ortak görüş +1 HasMez[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
Kuisatz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 okadar emeğime yazık olur ama böyle bir ırkçılıkta kesinlikle bırakırdım. bu direk onur kırıcı bir hareket.[signature][hline]ARES Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE
druenler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: HasMez, 02 Haziran 2005 14:26 tarihinde demiş ki: said: Zuxxi, 02 Haziran 2005 09:12 tarihinde demiş ki: Arkadas1n bence bu is su an sadece senaryoda. bunu aktif hale geçirmek we türkleri baska bi serwera toplamak cok zor. ya bi düsünün ben yeni bi üyelik aldim we areste oynamak istiyorum. o zaman ne yapilcak? ne yapabilirler? bence bunu engelliyemezler sadece göz korkutmadan ileriye gidemez bence we bunuda yapiyolar herkes panie kapilmis ama gawok sayesinde areste bi cok kisi banlandi bi cou sebebsiz yere belkide we son dönemde banlanan lara bak1n tamam1 türk zzzzzzzzzzzzz. ya tamam sen cevap verme be uyuz herif. olasılıktan bahsediyoruz kesin olucak demiyoruz zaten. ahahhaha :D:D[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bende bırakabilirim. Bütün abilerim ve arkadaşlarım bırakırım dedikten sonra. Bu kadar düşük bir lvl de iken düşünmeden bırakırdım.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 direk bırakırım.Irkçılıktır bu.Türkleri bole ezemezler.Oyundaki Türkler oraya atılırsa ares beramus diez...v.s. saglam adam kalmaz.en iyi charlar türklerin elinde.10 kişi kostururlar server da[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 direk oyunu silerim.charın lvl ida önemli deil isterse 70 olsun bu resmen ırkçılık olur bence[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aha diezde herkes DC[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
Öne çıkan mesajlar