SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Arkadaşlar ben OSİ ye basladım ama acc yi actırdığım gün yurt dışı çıkışları gitti (Bi cenabetlik var bende zaten :) Şimdi normal zamandaki bağlatıyla su anki bağlantı arasında cok fark varmı adım atamıyorum (64k kablo var su an) Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bağlantı hala düzelmedi. bağlantı normalken ben dialup ile hemen hemen kesintisiz koşabiliyordum. kablonun normaldeki durumunu bilmiyorum. 256k kablo bu hafta sonu bağlanıyor. göreceğiz :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 pingler kablo hızın ne olursa olsun 180-200 arası, bende 64 kablo var pıng 200 256 kablo olan makınada da 200.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Sağolun arkadaşlar peki ben bir mage olarak pvp ve pvm yapabilirmiyim bu bağlantı düzelince hangi saatlerde daha hızlı olur Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 gece yarısından sonra rahatlıyor bırde hafta sonları butun gun gıbı :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 pvm çok rahat yaparsın 180-200 ping oluyo kabloyla pvpde yaparsın ama bazı ( yada bi çogu ) oyuncular uçarak gittikleri için onlarda zorlanırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 :) peki arkadaşlar çok sağolun.Ya uzadı biraz kusura bakmayın eheh son birşey sormak istiyorum ben atlanticte oynuyorum ve recall yaparak para kazanmaya çalışıyorum daha iyi bir para kazanma yöntemi varmı yani herhangi bir craft veya dungeonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eğer biraz sermayen varsa tanner shoplardan hides alıp( 3gp tanesi ) makasala kesip leather haline getirip satarsan güzel para kazanabilirsin 3gpye aldığın hidesı leather yaptıktan sonra tanesi 10gpye kesin satabiliyosun hatta 12gp bile olabiliyo fiyat, eğer o anda 12gpye arayan birilerini bulursan hemen satıyosun ona :) tabi oyuncular 100-200 tane deri almıyolar bence 5k ve üzerinde toplayıp satarsın recall satarak kendine sermaye yaparsın sanırım yaptığın paraylada anlattığım yöntemi uygularsın [Bu mesaj Popeye tarafından 17 June 2003 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Popeye cok sağol peki bu insanlar neden tanner shoptan almıyor leatherleri bu arada imzan gerçekten süepr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 dsl de pingler normalde kaç peki,bende şu an 3000 falan[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 o insanlarin zilyon gp parasi var ve deri toplicak zamanlari yok.yada deride harcicagi zaman onlar icin para ve zevk kaybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ehe evet anasonun dediği gibi çok zengin tipler var yada çok tembel ( aka popeye )[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Tamam beyler çok sağolun umarım elimde kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Benım gonlum zengın.Ama oside ıse yaramıyor bu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Simofle, 17 June 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Benım gonlum zengın.Ama oside ıse yaramıyor bu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- :-) canın sağolsun. boşver :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Sufi, 17 June 2003 16:54 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 17 June 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Benım gonlum zengın.Ama oside ıse yaramıyor bu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- :-) canın sağolsun. boşver :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 adsl ile normalde 200-250 arasi ping aliyoruz..kel alaka gibi gozukecek ama bi onceki sayfada sorulmus ondan cevapsiz kalmasin dedim ;)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Çok farketmiyor ki, aynı pingi ben işyerinde 2 Mbit Leased Line ile de alıyorum yani. Türkiye'nin hatlarına buradan sevgiler (!) sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şu anda europa pingleri 330 civarında. Atlantic hala düzelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar