elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bilmeyen yoktur ama eger ki varsa bu şarkı dinlenmeli bu şarkıdaki arpej deli solo deli herşey deli deli oglu deli. metallica bu sarkıda tavan yapmıştır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bu sarkıyı dnlemeyen olduunu sanmıorm... manyak bi beste dielim kısacası.. ama anlatmakla bitmez.... bu sarkıyı en ii anlatcak sey budur..........[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 zaten hem ilk klip cektigi sarki oldugu için hemde o ana kadar yaptiklari en ii sarki oldugu için metallicanin geçis sarkisi denileblr o sarki miladi gibidir grubun[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeneas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 one nın star craft versıoyunu war super :)[signature][hline]æ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 One accoustıcde guzeldı One artık zaten Bır cok grubun coverlardıgını gormeye basladım..Muthıstı Metallıca su eskı gunlere bır donus yapsa:(..[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 klibinde sahneler geçen film "johnny got his gun" diye bir film bu arada.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bu saatten snra nası donus yapsınlarki... o eski enerjiyi bulamazlar ne yazık ki:( keske bulsalar. umarım son bi album yapıp o zmanlara donerler ama bras zor yaw..[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abi bu nasıl bişeydir ya dinledikçe dinleyesim geliyor. oof of.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Dinlemedin mi hiç[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ole valla... dur bak canım cekti bnde acıyım metallica dinliim[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 daha once hic dikkatli dinlememistim. simdi arkadas caldı gecen arpejini dur bi daha dikkatli dinleyeyim dedim de deli ya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: alukard666, 30 Mayıs 2005 22:01 tarihinde demiş ki: bu saatten snra nası donus yapsınlarki... o eski enerjiyi bulamazlar ne yazık ki:( keske bulsalar. umarım son bi album yapıp o zmanlara donerler ama bras zor yaw.. Ya affdersınız ama aldınlar maymun gıbı bır basscıyı adamlar Tarz da gıttı zaten bu yenı gelen(adını bılmıyorum:))adam bole yere yatarak falan calıyor arada bır de grup punkcı olma yolunda gıdıyor...Insallah o eskı havasını bulur ama uzun ve ıyı calısma gerekıyor..Ve de basscının degısmesını cok ıstıyorum...[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehehehe haklısın ama gsel calıo herif bence...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya bişey solıyıcem ınanmayacaksınız ama bu topicdeki mesajları okurken winamp shuffeldan one'ı çaldı Kaldı ki 1000den fazla şarkı var listte Şaşırdım bende, ama harbiden ciddiyim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Tarzı degıstırenın o olabılıcegı suphesındeyım ben ... o yuzden gıtmesını ıstedım ...Frantıc tıc tıc tıc duymak gıcıgıma gıdıyo :)..[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: BlaCk_DmC, 30 Mayıs 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Ya bişey solıyıcem ınanmayacaksınız ama bu topicdeki mesajları okurken winamp shuffeldan one'ı çaldı Kaldı ki 1000den fazla şarkı var listte Şaşırdım bende, ama harbiden ciddiyim e ben actım topigi olsun o kadar :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 one kutsanmıs bi sarkı:) o yzdendir.. oluo arada birde hehe[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 U2 - One daha bi roxxordur.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Nereghal, 30 Mayıs 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Tarzı degıstırenın o olabılıcegı suphesındeyım ben ... o yuzden gıtmesını ıstedım ...Frantıc tıc tıc tıc duymak gıcıgıma gıdıyo :).. son albumleri zten herkesce sewilmedi... dger albumlerden snra bi anda bu ne dedi millet...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bu arada sunu sölemeden gecemicem; haklı oldunuz konu metaliicayı öle fazla semesem arada biriki şarkısına hayran olsam dahi adamların son albumlerinin harbi ***tan oldu :) Ama bu arada basscılarına laf atmaya hakkınız yok!? Neden diceksiniz tabiki :) Oraya çıkan o adamlar sadece metallica için konusmuyorum müzik geçmişi çok saalam olan hata yaptımı sen anlamadan çok acık vermeden düzelten tipler oluyo yani adamın attığı ritimler kolay diye adamın kötü oldunu söleyemezsiniz :) Mesela yiğit sana örnek veriyim davulcu davulcu böleee :) Nightwishin bateristi jukka dimi adam sana göre öle iyi bi baterist diğil ama adamın çaldıklarını sen çalamazsın kaldıki bende çalamam :) Ve hatta (şimdi biz yeniyiz diye laf atmayın) redall bile o kadar iyi çalamaz :) ehue demek istediğim adamları yargılamayın ben daha iyisini yaparım zuhahaha falam demeyin :) dipnot: Maroon 5 ın hiç bi ekşınını görmediğimiz ezik bateristi bile aslında hayatını müziğe vermiş çok iyi bir jazzcıdır ama yaptıkları müzik gereği çok çosmamaktadır aklınızda bulunsun :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben nightwishin bateristine laf etmedim gotunden uydurma. larsa laf etmişimdir. dogrudur lars iyi bi baterist degil, dogru yerde dogru zamanda olmuş ve misyonunu da yerine getirmiş bi bateristtir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sen larsın yerinde olsan çalabilirmiydin onları? onun iyi olup olmadına nası karar veriyosun? hadi benim kişisel görüşlerimi boşver.. Tama kaç tane davulcu için seri çıkarmış? Simon Philips, Mike Portnoy, Lars Ulrich, Stewart Copeland, Bill Bruford, Kenny Aronoff.. Şu adamların hangi gruplarla çaldıklarını kim olduklarına müzik geçmişlerine bi bak anlarsın..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: obacan, 30 Mayıs 2005 23:02 tarihinde demiş ki: Sen larsın yerinde olsan çalabilirmiydin onları? onun iyi olup olmadına nası karar veriyosun? hadi benim kişisel görüşlerimi boşver.. Tama kaç tane davulcu için seri çıkarmış? Simon Philips, Mike Portnoy, Lars Ulrich, Stewart Copeland, Bill Bruford, Kenny Aronoff.. Şu adamların hangi gruplarla çaldıklarını kim olduklarına müzik geçmişlerine bi bak anlarsın.. larsın caldıgı herhangi bir şarkıyı çalarım. ha başka da bişey yok zaten. bi yerden sonra kendini geliştirememiş bi baterist. seri cıkarma işine gelince adamın bunca senelik adı var yani. basbayagı da veriyorum lars iyi bi baterist degil, ortalama gerektigi kadar bir bateristtir. kattıgı şeyler var mıdır thrash turune, elbetteki zamanın iyi thrash bateristlerindendi ama kendini geliştiremedi. bi ozelligi yoktu adamın. "Sen mi garar verücen la buna gotum" dersen de ben bircok insanla konuştum, konu larsa gelince oyle iyi bateristti o guzeldir falan demiyor kimse.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya bak okursan ben adamın muzige katkısını yadsımadım. Ama adamı metallica grubunun uyesi olarak degil de, bir baterist olarak degerlendirirsek bence bir ozelligi olmayan bir baterist. ha iyi baterist kendini surekli geliştirmekle olur. bunu da plz yadırgamayalım. steve gaddin bir sozu var hatta "seneye şimdikinden daha iyi çalıyor olmalıyım" diye. yani steve gadd ama o da gidiyor durmuyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar