Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 world tree, hangi bölgedeydi, nerdeydi? ben teldrassil diye biliyodum, yanlışmış.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hyjal winterspringden aşşa felwooddan sağa sapacan ama kapalı ne yazık ki[signature][hline]
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hmm, saol. Teldrasillin etrafında devasa kökler var. Onlar ne oluyo? ben ilk başta teldrassili dev bir ağacın içinde sanıyodum..
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 dev bir kütük :)[signature][hline]
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hehehhee, saol. ama cidden çok merak ettim teldrassilin ne olduunu. çünkü gökyüzü de gözükmüyo içerden, dışardan bakılınca da ağaç gibi gözüküyo...
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tedrassildeki o kökler darnasusun.hemen tepede darnasus var.ağacın tepesinde olduundan aşşada kök var.[signature][hline]Lorrotar
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 elflerin mekana bi ateşli ok atsalar yada bi izmarit tamam işte elf melf kalmaz :)[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Devilmanta, 02 Haziran 2005 15:43 tarihinde demiş ki: elflerin mekana bi ateşli ok atsalar yada bi izmarit tamam işte elf melf kalmaz :) her gün ıslatiyoruz agaclari 4 posta[signature][hline]
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 winterspring'in en güneyinde darkwhisper gorge var. ordan hyjal'e giriş var. roguela gittim, geçtim demonların arasından filan. ama kapalıymış daha hyjal :) tüm zevkim kaçtı tabi :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 O ağacın yanına gitsem kasar değil mi? Kasar kasar.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Öne çıkan mesajlar