Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 world tree, hangi bölgedeydi, nerdeydi? ben teldrassil diye biliyodum, yanlışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hyjal winterspringden aşşa felwooddan sağa sapacan ama kapalı ne yazık ki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hmm, saol. Teldrasillin etrafında devasa kökler var. Onlar ne oluyo? ben ilk başta teldrassili dev bir ağacın içinde sanıyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 dev bir kütük :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hehehhee, saol. ama cidden çok merak ettim teldrassilin ne olduunu. çünkü gökyüzü de gözükmüyo içerden, dışardan bakılınca da ağaç gibi gözüküyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 walla kütük[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tedrassildeki o kökler darnasusun.hemen tepede darnasus var.ağacın tepesinde olduundan aşşada kök var.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 elflerin mekana bi ateşli ok atsalar yada bi izmarit tamam işte elf melf kalmaz :)[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Devilmanta, 02 Haziran 2005 15:43 tarihinde demiş ki: elflerin mekana bi ateşli ok atsalar yada bi izmarit tamam işte elf melf kalmaz :) her gün ıslatiyoruz agaclari 4 posta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 winterspring'in en güneyinde darkwhisper gorge var. ordan hyjal'e giriş var. roguela gittim, geçtim demonların arasından filan. ama kapalıymış daha hyjal :) tüm zevkim kaçtı tabi :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 O ağacın yanına gitsem kasar değil mi? Kasar kasar.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar