Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Customer service ticket nasıl atılır?

Eamer

Öne çıkan mesajlar

sanirim bilmeyenlere yardimci olacaktir.Çok basit bir şekilde anlatmaya çalişacam eksik kalanlari ya da birşey eklemek isteyenler buyursun.
Oyunda herhangi bir sorunla karşilastiginizda bunu csr lara iletmek için şu yolu izleyebilirsiniz.Ctrl+h ile holocronu açin.Çıkan menude sol altta 3 seçenek bulunuyor
1) report a harassment:Buradan oyun içinde kurallara uymayan ve sizi rahatsiz edenleri şikayet edebilir ve cezasiz kalmamalarina yardimci olabilirsiniz.Konuşmalari ve yapilanlari ss alin kanit için.
2)Report a bug:Karşilastiginiz buglari buradan yazabilir ve oyunun başindan beri çözülmediğine bizzat şahit olabilirsiniz.
3)Custumer service:En önemli yer burasi ticketimizi buradan atacağiz.burayi sectigimizde cikan menude ustte 4 tane şik olacak ,buradanda knowledge Base'i sececeğiz bundan sonra karşimiza iki tane daha arama seçeneği cikiyor bunlardan''Ente an article id here'' yazan yere 1000 yazin sonra çikan sonucun altinda ''Just let me create a ticket;the search did not answer my issue'' yazılı yeri sececeğiz.[yazin görün elf ,dwarf falan sacmaliyor.Evet swgden bahsediyoruz:)]Buradan sonra new ticketi seçiyoruz.topic ve new topicimizi seciyoruz.Altinada yorumunu yazip submit ediyoruz.Ticketimizin basariyla yaratildiği mesajini aliyoruz,6-8 saat sonrasinda( 18 saat de gordum) çoğunlukla yanit gelir.Hala oyundaysaniz csr size tell atabilir oyunda deilseniz tekrar girdiğinizde ,mailinize ticketinizin okundugu mesaji gelir.Holocrondan open tickets'a bakarak size ne cevap verdiğini öğrenebilirsiniz.(çoğunlıkla vah vah öyle mi olmuş e ben burdan birşey yapamiyorum... gibi bir cevapla karşilaşma ihtimaliniz yüksek o yüzden sadece ticketla sinirli kalmayin sonuç alamazsaniz forumdaki custumer service de ağlayin orda sizin gibi kişilerle tanişmaniz olasi.Unutmayin birlikten kuvvet doğar ,sorununuzu çözmeye mecbur kalirlar)

Umarim yardimci olur.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

bug bildirecekseniz report a bug demeyin cevap gelmediğ gibi okumuyolar bile.
En son NPC isimlerini göster seçeneğini işaretlediğinde Başkaları partyde olduğu zaman isimlerinin yanında party işareti gözükmediğini 4 kez bildirdim cevap gelmedi.
ticket atmak en iyisi.[signature][hline]Alomatik_2k
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

Banada böyle saçma sapan bir ticket gelmişti.Sormadiğim sorulara cevaplar vermişti falan.Bende öbür ticketa verip veriştirmiştim.Artik ticket attiğimda çoğunlukla csr tell atiyor.Customer service biraz zayif olsada en kral csr benim için Norman Perez,size kendi arkadaşiymiş gibi yardimci oluyor.Mail adresi:[email protected]
sorunununuzu ;karakterinizi; serverinizi yazin.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

sağol eamer, bundan sonra sorunum olduğunda direk bu verdiğin adrese mail atıcam. peki bu csr hangi serverda oynuyo? genel olarak tüm serverlardaki sorunlarla mı ilgileniyo? ve son olarak, nası aldın adamın mail adresini? normalde vermiyolar :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Greetings peoples! I'm the one and only NormP. You may have seen me in chat for long periods of time or on random servers. I don't have a set server that I call home as I am part of the smaller elite morning team!

Norman Perez
Star Wars Galaxies
Sony Online Entertainment
Kendisi bana respec probleminde yardimci olan csr.Soenin başkani bruce'a yazdiğim e_mail'e kendisi cevap verdi.Hehe mail attiğimdan 3 saat sonra smugglerimi geri aldim.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...