Chimera31 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ya aravermistimde kendi capimda bir server kurucam Host ariyorum ne kdrsa vericem.. Bana ulasirsaniz sevinirim.. Fiyat falan alirim ne kdr hizli olursa o kdr iyi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bi host firmalari ile goruş derim 200 € 250 € 150 € ya cok iyi hostlar var (250 € 120 ping 200 160 ping 150 200 ping :D) hade kolay gele[signature][hline][spo2=Reklamlar]]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Reklamlar...]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 şaka mı bu ?[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera31 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ya ben ciddiyim de bana direk birini fln onerseniz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hostuse[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sevket Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 server kurmak çok basit birşeydir. Ama host bulmak çok zordu çünkü fiyatları çok cazip değil. Ama söle bir araştırma yapınca kaliteli olmak istiyorsan yurt içi 2mbit hat 800 dolar diyebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera31 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Kim kaliteli ki :) 300 - 400 luk yeter bana..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eğer bir server kurmak istiyorsan ve paran varsa server kurmak isteyipde sponsoru olmadigi icin kuramayan bir suru kadro var onlari ara ilk[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yilmaz56 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 [email protected] burada fatih die bir arkadaş var onunla konuş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 [email protected] dad ben varım :S Bu ne ya şaka gibi :) www.hostbul.com arkadasim.Ha ben dolandirilmak istiyorum dersen askbocugu msnimde bekliyorum =/[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 git avrupadan bir host şirketinden kirala 100 $ aylık türk şirketlere paranı kaptırma ayrıca ping leride 10-15 arası gayet iyi bağlantı lag sorunu yaşamazsın...[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ya sultanahmetcamii.com dada host bulamadim Coder abi :D[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yok be coder Allah yukarda alakası yok Post Kasma ile.Ugrasacak sey yok uo yu fln biraktim :) Sen bide Diger forumlarda gormelisin beni ;)[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Plz Modluk istiyorums haha![signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 msn den sohbetimin cok iyi oldugu birisi var reklam vermek istemiyorum burda baglantiya gore para cok iyi bir kac kişiye onerdik aldilar mennun lar baslangicda senin standartlarina yetecek kadar sistem veriyorlar direk kaziklamiyorlar senin serverin ihtiyaci oldukca ek olarak ayri ayri istedigini koyabiliyorsun ilgilenirsen pm den mesaj at adres vereyim[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yurt içi; http://www.anet.net.tr Yurt dışı; http://www.servermatrix.com[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 niye hep su post kasma muhabbeti acılıyor her konuda ben onu hala anlamıs degilim.kasan kasar ama cezasıda var degilmi e bitti? :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 [email protected] sana kesın yardımcı oalcak bır kac baglantım var ulasırsan bana yardımcı olmaya calısırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 pm ine karşilik verdim menun olmazsan yurt disi ozellikle amerikadan alma cogu zaman ping bayag yukseliyor yunanistanda oyle bunlarin disinda iş sana kalmiş umarim istedigin gibi bi host bulursun[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: TheCoder, 31 Mayıs 2005 21:44 tarihinde demiş ki: bende uoyu bıraktım neşem yerine geldi ohh ne rahatmış emekli uocular derneği kuracam başkanlık yapacam o da olmazsa muhtar olurum Uyelikleri ne zaman acıcaksın ilk kayıt olmak isterim hatta imzamıda değiştirim hemen [signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 000000001 [Bu mesaj Tcpip tarafından 01 Haziran 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: WJD_Sexy, 31 Mayıs 2005 19:44 tarihinde demiş ki: hostuse Hostuse'yi tavsiye etmişler... [Bu mesaj Truis tarafından 01 Haziran 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: TheCoder, 31 Mayıs 2005 21:41 tarihinde demiş ki: sen bu post kastığın hızla gidersen bence direk sultanahmet camiini bulursun Yuru BEA Hasan abı yurube Kım Tutarr senı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 www.kariyerhost.com[signature][hline]| ExtarNaL UO SharD Owner | | Www.ForumUniteD.com | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ya aravermistimde kendi capimda bir server kurucam Host ariyorum ne kdrsa vericem.. Bana ulasirsaniz sevinirim.. Fiyat falan alirim ne kdr hizli olursa o kdr iyi Arkadaşım bende uo server kurmak için çabalıyotum fakat şu 1-2 aydır ögrendiklerim bir HTML veya ASP -PHP den çok farkı hostları yazılımları herşeyi umarım işin içinden çıkarsın sana koyal gelsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar