Zagg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Araka$lar sınıfta kalıyorum bugünün tarihine rapor bulmam lazım bir şekilde (sağlık karnem bulunduğum ilde değil) fikirrr plsss :S[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 valla ben en son sınava gitmeyi unuttuğumda sağlık ocağına gidip hasta numarası yapıp bide 8.5 ytl ödeyip rapor alabilmiştim :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sağlık Ocağına git birşeyler uydur nefes almakta güçlük çekiorum fln sonra rapor iste verirler[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 O şekilde verirlermi ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Parasız olmaz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hemen bu güne lazımsa bu gün git yoksa geçmişe rapor bulman cok cok zor ya büyük para vericeksin yada alamicaksın.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sağlık ocağına welin ile gidiyosun rapor istiyosun weriyorlar. yanında welin olursa daha rahat alırsın.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed FDA
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ya tanıdıkla bi devlet hastanesinden halledebilirsin,ya da sağlık ocağından alabilirsin.Sağlık ocağından hiç almadım;ama hallederler heralde.[signature][hline]Still Goin' Wild !
puzzles Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya pc.den rapor cıkar at bı dok adı altınadaa dıp no ve serı no yaz muhur gıbı dursun sonraa okulunuz ogrencılerındenn.......nın .......teshısıyleee ....gun ıstıharatı uygun gorulmustur de verr hastane muhuru sorarlarsadaaa ozel doktora gıttım dersınn sınıfı bole gectımdee...
puzzles Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eger cok lazımsa sana yapıp yollıyımm aps..
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 o raporlar sahte değil sadece hastalığın sahte..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 okuldan sildiremiyor musun ? bizimkiler sildiriyor valla :B[signature][hline]chuck!
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 saglık ocagı olayı işe yarıyor ama boşuna "ah kıçım başım agrıyo" demene gerek yok git anlat olayı abi de sınıfta kalıyorum bana şöyle bir rapor lazım fln. %90 veriyorlar zaten kıramıyorlar ögrencileri. tabii yinede insiyatifine kalmış adamın.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
http Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: HasMez, 02 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki: saglık ocagı olayı işe yarıyor ama boşuna "ah kıçım başım agrıyo" demene gerek yok git anlat olayı abi de sınıfta kalıyorum bana şöyle bir rapor lazım fln. %90 veriyorlar zaten kıramıyorlar ögrencileri. tabii yinede insiyatifine kalmış adamın. olmadı başka salık ocaı denersin :D[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
avoeni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hangi okuldasın ona gore sana bi sahte yapıstıralım gecmis gune 20 mil gelecege 5 mil
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sahte olunca geçmiş/gelecek ne farkediyor ki ehe[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Öne çıkan mesajlar