Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapor lazım!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Araka$lar sınıfta kalıyorum bugünün tarihine rapor bulmam lazım bir şekilde (sağlık karnem bulunduğum ilde değil) fikirrr plsss :S[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
valla ben en son sınava gitmeyi unuttuğumda sağlık ocağına gidip hasta numarası yapıp bide 8.5 ytl ödeyip rapor alabilmiştim :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 4x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:Academy
National Point: 1xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Sağlık Ocağına git birşeyler uydur nefes almakta güçlük çekiorum fln sonra rapor iste verirler[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
O şekilde verirlermi ?[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
Ya tanıdıkla bi devlet hastanesinden halledebilirsin,ya da sağlık ocağından alabilirsin.Sağlık ocağından hiç almadım;ama hallederler heralde.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
ya pc.den rapor cıkar at bı dok adı altınadaa dıp no ve serı no yaz muhur gıbı dursun sonraa okulunuz ogrencılerındenn.......nın .......teshısıyleee ....gun ıstıharatı uygun gorulmustur de verr hastane muhuru sorarlarsadaaa ozel doktora gıttım dersınn sınıfı bole gectımdee...
Mesaj tarihi:
saglık ocagı olayı işe yarıyor ama boşuna "ah kıçım başım agrıyo" demene gerek yok git anlat olayı abi de sınıfta kalıyorum bana şöyle bir rapor lazım fln. %90 veriyorlar zaten kıramıyorlar ögrencileri. tabii yinede insiyatifine kalmış adamın.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 02 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
saglık ocagı olayı işe yarıyor ama boşuna "ah kıçım başım agrıyo" demene gerek yok git anlat olayı abi de sınıfta kalıyorum bana şöyle bir rapor lazım fln. %90 veriyorlar zaten kıramıyorlar ögrencileri. tabii yinede insiyatifine kalmış adamın.

olmadı başka salık ocaı denersin :D[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
  • Yeni Oluştur...