Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19" vestel monitor

sughnuk

Öne çıkan mesajlar

said:
_Mordrac_, 01 Haziran 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
Devir lcd devri bu saatten sonra tup alma bence.
dikey pozisyonda yerinden 1 cm kaydığında rengi değişen monitörün devri fln olmaz. film izleyecek ya da tasarım yapacak adam için işkencedir. aşşağıdan herhangi bir açı ile baktığında aynı olsalar bile kesinlikle üstteki ve alttaki renk aynı görünmez lcd monitörde. tam bir işkencedir yani. helede kullanmak zorunda kalırsan.

monitör konusunda bende samsung diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatı yazmıyor fakat en son teknosa'da 355ytl gibi bir fiyatı vardı
daha fazla bilgi almak için:
lg flat monitor
[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan
Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

[Bu mesaj ultrAslan tarafından 01 Haziran 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Japonya'da artik Tup monitorun piyasasi bitti yakinda butun dunyada biticek, istedigin oyunu ic rahatligiyla oynayabilirsin lcd'de, bende orta kalite bir philips var aldigimda en iyisiydi kipirdattigimda ne renk degisimi oluyor ne de sagdan soldan baktigimda goruntu kalitesi dusuyor tam kenarindan baksam bile.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 01 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
tasarımcılar hala CRT leri kullanıyor
oyun oynayacak adam kafayı yer LCD de CRT alın

evet, tasarım için ciddi önemli birşey monitör. LCD ekranda yaptığınız şey, baskıda bambaşka renkte çıkabiliyor. O yüzden CRT kullanmaya devam :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

crt monitorler tabii ki biraz daha iyi ama lcd de gozu daha az yoruyor.
benim philipste lightframe 3 diye bir ozellik var bi far cry oynarken gormeniz lazim renk cumbusunu, gozu cok yoruyor ama genelde acmiyorum.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 01 Haziran 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lcd lerde görüntü kalitesi daha iyi olur we crt lere göre daha uzun ömürlüdür. tüp bitme ws. olayı yoktur. ancak genede sana fiyatı düşünüerekten crt almanı öneririm. philips 109p4 çok güzel bi monitördür arkadaşın dediği gibi lightframe olayı çok güzel bi özellik ancak oyunlarda weya resimlerde kullanabiliyorsun yazıları okunamayacak derecede bozuyor.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
FDA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...