BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 arkadaslar ben bugün gittim baktim güzel bisi buldum opel astra gl model 94 içi filan temiz motor saglam radyosu filan orjinal beyaz renkli çizik yok temiz bakilmis temiz bir araba 9 milyar dediler sizce fiyat ii mi ? bide bu arabalar ii midir sonra pisman olumuyum ?[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 türkiyedemi yoksa almanyadamı üretildiğini sor bence. türkiyede üretilenler sürekli sorun çıkarıyo malesef :/[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ok sorarim :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bildiğim kadarıyla o yıllarda Türkiyede üretim yoktu. 98-2001 Astralar Türkiyede üretildi diye hatırlıyorum ama emin değilim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 95 ve 96 model vectramız vardı ikiside türkiyede üretilmişti, fazla detayi bende bilmiyorum ama inan çok sorun çıkarıyo. tavsiye etmiyorum :/[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bu gün gaztede gördüm marmariste full mazda rx-7 12milyar yazıodu ama kilometresi yazmıodu[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 biz alcagimizi bulduk :P ford mondeo 200 model temiz az kullanilmis :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glahad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 seçiminde motor olayına dikkat et bence. hem vergi acısından hemde benzin olayı acısından yani :) arkadaş 2000 motor mondeo aldı pişman oldu bunlar yüzünden. bu arada mondeolar bayada ucuz fıyatına kanma yani. iyice düşün mümkünse dizel tercihin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 fiyatlar şaşırdı 2. ellerde malesef.araba alıcaksan fiyatlara bi göz at, aynı model biri 1.6 diğeri 2.0 fakat 1.6lar daha pahalı.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 94 model astralar gayet saglam arabalardir.Fiyat uygun gibi geldi eger arabanin herhangibi sorunu yoksa gonul rahatiligi ile alabilirsin.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekillendiriciKr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aldim ben arabayi :) 2000 model ford mondeo gayet temiz bakima götürdük amcamin yerine temiz araba dehset bisi dediler :) Ordan 14 milyar istediler ki piyasa da 16 milyarmis 2. eli kaptim hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar