Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba aliorum ama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ben bugün gittim baktim güzel bisi buldum opel astra gl model 94 içi filan temiz motor saglam radyosu filan orjinal beyaz renkli çizik yok temiz bakilmis temiz bir araba 9 milyar dediler sizce fiyat ii mi ? bide bu arabalar ii midir sonra pisman olumuyum ?[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
biz alcagimizi bulduk :P ford mondeo 200 model temiz az kullanilmis :P[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
seçiminde motor olayına dikkat et bence. hem vergi acısından hemde benzin olayı acısından yani :) arkadaş 2000 motor mondeo aldı pişman oldu bunlar yüzünden. bu arada mondeolar bayada ucuz fıyatına kanma yani. iyice düşün mümkünse dizel tercihin olsun.
Mesaj tarihi:
94 model astralar gayet saglam arabalardir.Fiyat uygun gibi geldi eger arabanin herhangibi sorunu yoksa gonul rahatiligi ile alabilirsin.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
  • Yeni Oluştur...