Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: edi, 22 November 2003 17:18 tarihinde demiş ki: bogazici universitesi elektrik-elektronik muh. aman aman. kesinlikle burda okumak isterdim. Başkent Üniv Bilg. Müh.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
BladeSinger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1.sınıf[hline]Gk...Sin.....Forever....
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: aquila, 23 November 2003 23:55 tarihinde demiş ki: unclecan bende diyorum eren niye bize hiç abisinin bölümünü söylemiyo.şimmdi anladım adam aklında tutamaz o kadar şeyi üsküdar amerikan lise 3 O da buraya gelmek istiyor, ama bakalim gelse cok kral olur.[hline]Playing the king in my kingdom!!!
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 cavusoglu dandik ilkokulu selim pars dandik ilkokulu sen bonuva ortaokul, lise yuniversiti of viktoriya intirnaysinil bisiniz ilk sene[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim
edi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Ra_d, 24 November 2003 00:09 tarihinde demiş ki: said: edi, 22 November 2003 17:18 tarihinde demiş ki: bogazici universitesi elektrik-elektronik muh. aman aman. kesinlikle burda okumak isterdim. ben de isterdim valla, ama mezun olduk iste naparsin :(
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Lise 3 Üsküdar[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 lise 2 özel kalamış[hline]icq:172758290
Quen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Istanbul Unv. işletme 3. sınıf.. Ilk 2 sene okula pek gitmediğim için alttan baya baya dersim var.Halletmeye calışıyorum ;)[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
Devrimci Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI 1. SINIF[hline]GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER!
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||Teröre Karşı Birer Bayrak Asalım[Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 24 November 2003 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 oooo devrimci kardeşimde gelmişşş cnm benim, olm nerelerdesin, bi telefon ediosun cart yarıda kesiosun... yoldaş sonna görüşürz )la millet yannış annicak lem devrimci yoldaş muhahaha :D)[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 devrimci olm varya bir an sen oldunu unuttum kocaeli ünv ingiliz dil& edebiyat görünce dedim allah burdan çıksa çıksa kız çıkar atlicaktım sonna aklıma geldi... ehuehu :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah
Dantes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Ege Universitesi biyomühendislik bölümü[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Anıttepe Lisesi 10. sınıf :)[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ataşehir yabancı dil ağırlıklı lisesi 1. sınıf
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 lise öğrencisi çoğunlukta... demkki 86-88 yılları arasında nüfus patlaması olmush ehehehe[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben: Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... [Bu mesaj Dragonmax tarafından 25 November 2003 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Gallant, 25 November 2003 03:33 tarihinde demiş ki: itü makine müh. 4.sınıf itü dedinde .. itü eski bir üniversite bildiğim kadarıyla peki nasıl içi falan güzel mi ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Sayfol international School. A level.(a.k.a lise 4 un 8 ay uzunu)(malezyada anasini satayim anlamiyanlar icin)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 25 November 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Kingpin itunun içi kampüsten kampüse değişiyo.. eskiden itu makine fakültesinin içi tam bi resident evil havasındaydı.. karanlık koridorlar, antika avizeler flan filan.. geçen sene restorasyon çalışmaları bitti. şimdi gayet şık. ama kimiside beğenmiyo. ama bana kalırsa şıklık konusunda hiç bi okul taşkışla kampüsüyle kapışamaz.. kantinini gören pişman görmeyen bin pişman :D ayazağa kampüsünde hiç bi olay yok. SADECE ÇOOK BÜYÜK[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi Lise Son.... evet biliyorum okulun adı uzun ama siz bi de onu bana sorun: evladım hangi okuldasın... hüse...............lisesi.. neresi neresi? hay be teyze!![hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hüso avni nerdeydi antalyamıydı yaa tanıdık geldi birden...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben: Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Hayat Okulu Sınıf 19[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b]
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Kal 40th mezunu :) İtü taşkışla fakütesi iç-mimarlık birinci sınıf Ve evet Taşkışla güzeldir ;)[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
NoMiza Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hacettepe uni. kamu yönetimi 1.sınıf (hazırlık okumuşlugumda var)[hline] gozunu kIrpma yoksa duserim...(Ay Parcasi)
Öne çıkan mesajlar