Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şu an 1.sınıf olmuş bir itü makina müh öğrencisi 1 dönemde hazırlık bitti of 2. dönem birinci sınıfın dersleri ile başlamıştık ve bitiyo bakalım[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
capul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ege Diş Hekimliği 2. sınıf... ööfffffffff!
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ege Üniversitesi - Biyomühendislik 2. Sınıf[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Liseden mezun olmaya çalişan ve Öss hazirlanan bir genç...[signature][hline]Gaius Julius Caesar
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Özel Darüşşafaka Lisesi , Lise 1 bitmek üzere FM olcaz hadi hayırlısı..[signature][hline]The circle is now complete...
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Fmv Ozel Ayazaga Isik Lisesi Lise 3...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 varmıdır aranızda msgsülü[signature][hline]orochi
che Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 TAL (bkz: Tekirdağ Anadolu Lisesi) :-)[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben
December_Flower Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 istanbul üni - ekonometri 2 sınıf[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: xueshen, 29 Mayıs 2005 15:29 tarihinde demiş ki: varmıdır aranızda msgsülü Babam var =) Güzel Sanatlar bölümü dekan yardımcısı =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Spidee, 29 Mayıs 2005 21:38 tarihinde demiş ki: said: xueshen, 29 Mayıs 2005 15:29 tarihinde demiş ki: varmıdır aranızda msgsülü Babam var =) Güzel Sanatlar bölümü dekan yardımcısı =) ehuehue 2 dürüm ısmarlasak yardımcı olurmu :)[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Dürüm sever valla ama yardımcı olur mu olmaz mı bilemeyeceğim, benim duyduğuma göre okulda sevilirmiş ama ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilmiyorum =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gerçi benim önce adam akıllı okula gitmem lazım uzun iş... bundan sonra elimde 2 dürüm len odasına girer spidee nin selamı var derim eheuehue başka varmı arkadaşlar msgsülü[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
dourden Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Hacettepe Üniversitesi İstatistik Bölümü
Theo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Pamukkale Uni - Makina Muhendisligi[signature][hline]
undomiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hiç hatırlamıyorum yazıp yazmadığımı ama yazim bare Istanbul Bilgi Universitesi - Hukuk Fakültesi 1.Sınıf (Not:Burslu) ekleyelim de sonra para sıçan insan muamelesi görmeyelim yani =) eger bu 8 finali verirsem hayırlısıyla 2.sınıf olacaım. finalleri olanlara finallerinde,össye gireceklere össde basarılarrrrr[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
undomiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: faint, 22 Şubat 2005 17:48 tarihinde demiş ki: KAL bu galiba karşıyaka anadolu lisesi[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 @undomiel: KAL = Kadıköy Anadolu Lisesi[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
undomiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ii de onun bi suru acilimi var karşıyaka olur kocaeli olur kastamonu olur kal diye bırakırsan herkes baska tarafından anlar kardesim[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kadıköy anadoluda okuyanlar anlar ztn onun açılımını onun dışında burada tanıştığım diğer insanlar da okulumu ztn biliyolar olur olmaz muhalifliğe gerek yok[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız [Bu mesaj faint tarafından 31 Mayıs 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla KAL diyince direk Kadiköy Anadolu Lisesi geliyor akla ;) tabii yaşadığı bölgenin yakınlarında KAL kısaltmalı başka bir okul olan birileri varsa dediğin doğrudur da , ihtimali de çok az...[signature][hline]snuk!
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 KAL anlamayanlara Kadıköy Anadolu Lisesi[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
arina Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ZAAL(zonguldak atatürk anadolu lisesi) bi ben varim galiba buralardan[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bilkent,ctis[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Öne çıkan mesajlar