Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=0= Paticik Eğitim Durumu =0=

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu an 1.sınıf olmuş bir itü makina müh öğrencisi 1 dönemde hazırlık bitti of 2. dönem birinci sınıfın dersleri ile başlamıştık ve bitiyo bakalım[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Mesaj tarihi:
Ege Üniversitesi - Biyomühendislik 2. Sınıf[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 29 Mayıs 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
said:
xueshen, 29 Mayıs 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
varmıdır aranızda msgsülü

Babam var =) Güzel Sanatlar bölümü dekan yardımcısı =)

ehuehue 2 dürüm ısmarlasak yardımcı olurmu :)[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Mesaj tarihi:
gerçi benim önce adam akıllı okula gitmem lazım uzun iş...
bundan sonra elimde 2 dürüm len odasına girer spidee nin selamı var derim eheuehue
başka varmı arkadaşlar msgsülü[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Mesaj tarihi:
hiç hatırlamıyorum yazıp yazmadığımı ama yazim bare
Istanbul Bilgi Universitesi - Hukuk Fakültesi 1.Sınıf
(Not:Burslu) ekleyelim de sonra para sıçan insan muamelesi görmeyelim yani =)
eger bu 8 finali verirsem hayırlısıyla 2.sınıf olacaım.
finalleri olanlara finallerinde,össye gireceklere össde basarılarrrrr[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King
pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
Mesaj tarihi:
kadıköy anadoluda okuyanlar anlar ztn onun açılımını

onun dışında burada tanıştığım diğer insanlar da okulumu ztn biliyolar

olur olmaz muhalifliğe gerek yok[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız

[Bu mesaj faint tarafından 31 Mayıs 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla KAL diyince direk Kadiköy Anadolu Lisesi geliyor akla ;) tabii yaşadığı bölgenin yakınlarında KAL kısaltmalı başka bir okul olan birileri varsa dediğin doğrudur da , ihtimali de çok az...[signature][hline]snuk!
Mesaj tarihi:
ZAAL(zonguldak atatürk anadolu lisesi)
bi ben varim galiba buralardan[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
  • 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...