karabocek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ekran kartım geforce ama tam olarak kodunu fln bilmiyorum buna nerden bakabilirim ayrıca yeni ekran kartı almayı düşünüyorum şöyle iyi bir tane fiatı ne kadar aralarında ekran kartlarının ?[signature][hline]Lord British: Savun kendini Bilektörn.. Lord Blackthorne: Savunayım dimi...Muhafızlar!!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesela Dxdiag'ı kullanabilirsin. Start -> Run'a dxdiag yaz Ordaki Display bölümünde yazar Ya da Everest, Sandra gibi programlarla da sistem bilgilerini alabilirsin ama uzun sürer tabi :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Nvidia Geforce MX 440 - şu anda bunu kullanıyorum.. sizce ne almalıyım şöle iyi birşey olduğunu farzedersek ?[signature][hline]Lord British: Savun kendini Bilektörn.. Lord Blackthorne: Savunayım dimi...Muhafızlar!!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paradan haber ver :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bir de en zayıf halka olayı var ;) Şimdi gidip GF 6800 alsan da işlemcin PII RAMin de 64 MB olursa yine rahat oyun oynayamazsın :) Hem bütçeni hem sistemini yaz birşeyler düşünelim[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Pentium 4 - 2.4 ghz. - 1024 mb ram , geforce mx 440 ekran kartı, 80gb harddisk ... snrm bu bilgiler yeter ses kartının fln ilgisi yok ?[signature][hline]Lord British: Savun kendini Bilektörn.. Lord Blackthorne: Savunayım dimi...Muhafızlar!!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eğer ekran kartın 8x destekliyorsa makul fiyata bir fx5700 alabilirsin. eğer desteklemiyorsa Leadtek'in FX5500 ü güzeldir. Açıkçası ben onu kullanıyorum.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar