Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

al akir 26(exponentially artiyo) lvl undead mage(bl night elf(4-5lvl druid guild ariyo))

armagildo

Öne çıkan mesajlar

al akir de oynayan butun horde a yardim edilir yardim istenir instance dungeon rage a katilinir.(epenin dipinde olmagini muddetce!)

plz oyun ici armagildo a msg atin(friend list e ekliyin en azindan) eger yoksam cidden yokumdur size ozel deildir alinmayiniz.(denemeye dvm edin malum final minal haftasi ne zaman nerde olacagim belli olmuyo)

guild im al akir de oldugu icin burdayim(gonul bl isterdi ama sart lar ole gerektirdi ama bl de bi night elf druid(lvl 4-5 tas gib ama vakit yok napalim)im var guild ariyo kendisi adida padmelia alin onu da plz

guild e girme garantisi veremem(guild master i tanimiyorum en kisa zamanda kendisiyle tophane de tanisicam) ama elimden geldigince yardim ederim.

p.s.: altin maltin istemeyiniz(zaten ole bi niyetiniz yoktur di mi canlarim?). valla ah beni tuketiyo altin maltin veremiyorum kimseye ama beraber kazaniriz.[signature][hline]i hate love, i love hate.
Sosyal ağlarda paylaş

generaldan turkce fln yazma.Direk ingilizce yaz.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...