Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Karakter 60 olup, istenen set tamamlanip, pvp nin de suyunu cikardiktan sonra oyun baymaya dogru adim adim ilerlerken oyundan kopmamak ve degisiklik ve biraz da zevk icin oyunda kendi capimda script, makro ile ilgili birkac komuttan ibaret olmayan, baya detayli ve kompleks bi sekilde, isime yarayacak biseyler yapmaya karar verdim. Simdi World of Warcraft'in script icin LUA programlama dilini kullaniyor. Zaten bu cogu oyunda embedded scripting languagedir. Kolay bi dil zaten. XML ile nasi bagdastirildini cozemedim pek gerci. Simdi asil sorun programlama dili falan da degil, oyunun kullandigi variablelar nerde. dogru düzgün kullanilan variablelarin ya da komutlarin tam bi listesi lazim. onun disinda, resmi sitede scripting ile ilgili kaynak bulamadim. bulsam bile cok basit seyleri anlatiyor. bikac komutluk seyler. mevcut addonlarin kodlarini incelemek o kadar yardimci olmadi. resmi forumlarda yazilanlarin cogu basit ve komutlarin hepsi yazilmamis. wowwiki.com da yazilanlar da havada kaliyo baya. öncelikle bu konuyla ilgili kaynak sitesi bilen varsa yazsin. bir de, bilen varsa, bir iki örnek yardimci makro istiyorum. mesela yapmak istediklerimin en basitinden biri, priestteyken üstümden PW: Shield kalktiginda otomatik olarak yeniden acsin. Cooldowna timer ayarlayarak degil ama. Süreden önce de kalkabilir dmg yiyince. Onun disinda paladini oynarken mesela, bir partyden target sectigimde, eger target caster ise otomatik olarak salvation, warrior ise might aticak mesela. Bu iki örnek makroyu yazsin bilen biri varsa yazabilir. Bunlar tabi yapmak istediklerimin basitleri bunun gibi birsürü sey düsünüyorum daha.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 var öyle modlar direk kütür patir atan güzel olmasina güzel ama , o zaman birak healini atsin hpsi azalana , kazana slow/snare türü bişiy atsin falan direk bot olur , tabi kalmaz elinin ayağına dolaşıp ona buna tiklamanin zevki başkadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Evet fazla abartilinca bot gibi olur, sadece sinir bozucu seyleri kaldirmayi düsünüyorum. Mesela Inner Fire i her 3 dk. da bir yenilemek sinir bozucu, sag üst köseye sürekli bakip kontrol etmek istemiyorum yani bunu, onun disinda Hillsbrad'da pvp icin dolasirken shield'in bitmesine az bi süre cheap shot yiyince shield kalkiyor bi süre sonra combolu evisi direk aliyosun o da iyi bi baslangic olmuyo. o yüzden shield bitmeden 10sn önce auto-recast yapcak. Gerci reminder addonu var, orda uyari yazisinin yerine cast komutu yerlestirmek lazim ama bütün addonu inceleyemem simdi. [Bu mesaj Elufulec tarafından 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 CustomInterfaceTools bu program wowun standart ui dosyalarını interface klasörü içine unzipler, böylelikle standartda kullanılan bütün komutları görmüs olursun, bunları inceleyerek istedigin komutları kendin bulman gerekiyor, bir çok komut oldugu için hiçbir kaynak site (benim bildigim) bu komutları yayınlamıyor ya da genel bir kaç komutu yayınlıyor. bu unzipledigi dosyalar içinde spell cast ettiren komutlardan tutunda chatdeki bildirim fonksiyonlarına kadar hersey görülüyor, luanın xml ile olan baglantısına gelince, php dili ile kıyaslamak istiyorum, nasıl phpde scriptleri yazıp, exploreda görüntüsünü html ile saglıyorsak, burdada xml, html işlevi görüyor.[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sagol faki.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: faki, 02 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki: CustomInterfaceTools bu program wowun standart ui dosyalarını interface klasörü içine unzipler, böylelikle standartda kullanılan bütün komutları görmüs olursun, bunları inceleyerek istedigin komutları kendin bulman gerekiyor, bir çok komut oldugu için hiçbir kaynak site (benim bildigim) bu komutları yayınlamıyor ya da genel bir kaç komutu yayınlıyor. bu unzipledigi dosyalar içinde spell cast ettiren komutlardan tutunda chatdeki bildirim fonksiyonlarına kadar hersey görülüyor, luanın xml ile olan baglantısına gelince, php dili ile kıyaslamak istiyorum, nasıl phpde scriptleri yazıp, exploreda görüntüsünü html ile saglıyorsak, burdada xml, html işlevi görüyor. yahu bi oyunuda script tarafına elleşmeden oynasan ne olur ki lvl kas cabucakda 60 ol artık :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar