Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Güruh u ben sözlükten bakmadım Warcraft Büyük Şef'i okumuştumda horde yerine Güruh diyorlardı...[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 horde u warcraft kitaplarında yukarıda denildiği gibi güruh diye çeviriyor tercümanlar.bence gayet hoş bi tercüme. Güruh için! :) (içecek reklamı gibi oldu eheh)[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Saeros, 01 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki: said: Helnar, 01 Haziran 2005 23:23 tarihinde demiş ki: /nationquit keşke olsa böyle birşey. bi yandan horde, bi yandan ally kesmek süper olurdu kendi adıma. Eğer şaka yapmıyorsan, Türk serverlarında Ultima Online oynamanı tavsiye ederim daha çok eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 o saka mi yapiyor bilmiyorum ama bence kesinlikel doru soluyo. faction degil kararkter tabanli olsa su savash sistemi en azindan guildler arasinda savash olsa cok daha tatli olur. bu arada birisi bana shu ingilizce oznetilgiinin nedenini anlatabilir mi?[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bence blizzard'a mail atıp horde ve alliance dışında üçüncü bir faction olarak Türk'leri yaratmaları için talepte bulunmak bu saatten sonra en hayırlısı olucak.[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi ...........................LLLEEERRROOOYYY ftw!........................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 haha süper :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: erchivist, 02 Haziran 2005 09:33 tarihinde demiş ki: Eğer şaka yapmıyorsan, Türk serverlarında Ultima Online oynamanı tavsiye ederim daha çok eğlenirsin. wow'da zaten eğleniyorum yeterince. ultima da wow'un yanında gayet sönük kalıyor -ki bırakalı yıllar oldu. ama çoğu zaman iki taraftaki (alliance, horde) dallama oyuncular yüzünden 3. bir faction'da yer alma isteği uyanıyor içimde.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya bu 3. faction açilirsa world treeye jihad yapip cami yapmasınlar?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar