Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+7,+8,+9 takılar ve abyss 13+katlar


CaDoBaBa

Öne çıkan mesajlar

+7 nerden çıkar belli bir yeri yok galiba czdeki beasttende çıktı lamiadan apostanda çıktı. +8 hiç görmedim gördüysemde hatırlamıyorum. +9 lar burning skeleton,phantom ve ghost warriorlardan çıkıyor. 10. kata kadar iniyorsun key gerektirmiyor orada spawn pointini 10.kat yapıyorsun. 10. kattan 12 ye tek keyle geçebiliyorsun. ondan sonra yanılmıyosam her kat için 1 key istiyor. ya 12 den sonra her katta yaratık kesip key çıkartıcaksın yada bir arkadaşından yada herhangi birinden merchant moddayken teker teker key satın alıcaksın. tek tek alınca pile olmuyor keyler ayrı ayrı oluyor ve her katı atlarken 1 key gitmiş oluyor. yoksa birleşik halde 10 keyle bile inmeye çalışsan onu 1 key olarak algılayıp 10 unu birden alır.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 01 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
+7 nerden çıkar belli bir yeri yok galiba czdeki beasttende çıktı lamiadan apostanda çıktı. +8 hiç görmedim gördüysemde hatırlamıyorum. +9 lar burning skeleton,phantom ve ghost warriorlardan çıkıyor. 10. kata kadar iniyorsun key gerektirmiyor orada spawn pointini 10.kat yapıyorsun. 10. kattan 12 ye tek keyle geçebiliyorsun. ondan sonra yanılmıyosam her kat için 1 key istiyor. ya 12 den sonra her katta yaratık kesip key çıkartıcaksın yada bir arkadaşından yada herhangi birinden merchant moddayken teker teker key satın alıcaksın. tek tek alınca pile olmuyor keyler ayrı ayrı oluyor ve her katı atlarken 1 key gitmiş oluyor. yoksa birleşik halde 10 keyle bile inmeye çalışsan onu 1 key olarak algılayıp 10 unu birden alır.

+8 bonus verenler uniqe oluyor.[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :BuRiAL
CLaN :TnT
LvL :62 Blade Master Warior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abyss'deki her yaratik +9 item dusurme potansiyeli tasiyor. yalniz ilk 3 kattan dusmesi cok ama cok zor. solid bin'den fallen'a kadar her yaratiktan +9 duser. ama 12-16 katlar arasindaki yaratiklar yuksek lvli insanlara hitap ediyor ve daha cok potansiyel var.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 5X
Clan: TüRK
Server: Diez
NP: 8XXX
(Dru artik yok)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+7 bonus veren takilar genelde : meganthereon ailesi, lamia ailesi ve harpy ailesinden cikiyo
+8 bonus veren takilar %100 unique'tir. Bkz. Kekury Ring, Bronze Earring v.b.
+9 takilar ise leveline bagli olarak 60 alti isen Burning Skeleton, Phantom, Ghost Warrior, Reaper ve Fallen Angel'lardan cikmakta. 60 ustu isen sadece Reaper ve Fallen Angel. Çıkmaz diye bi kural yok ama butun gununu Ghost Warrior larda geçirebilirsin bir tane Int+9 Ring için ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...