CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 +7 +8 +9 takıları nerden buluyorlar abyss te 13+ kata nasıl çıkıyorlar. [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 01 Haziran 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 +7 nerden çıkar belli bir yeri yok galiba czdeki beasttende çıktı lamiadan apostanda çıktı. +8 hiç görmedim gördüysemde hatırlamıyorum. +9 lar burning skeleton,phantom ve ghost warriorlardan çıkıyor. 10. kata kadar iniyorsun key gerektirmiyor orada spawn pointini 10.kat yapıyorsun. 10. kattan 12 ye tek keyle geçebiliyorsun. ondan sonra yanılmıyosam her kat için 1 key istiyor. ya 12 den sonra her katta yaratık kesip key çıkartıcaksın yada bir arkadaşından yada herhangi birinden merchant moddayken teker teker key satın alıcaksın. tek tek alınca pile olmuyor keyler ayrı ayrı oluyor ve her katı atlarken 1 key gitmiş oluyor. yoksa birleşik halde 10 keyle bile inmeye çalışsan onu 1 key olarak algılayıp 10 unu birden alır.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: HasMez, 01 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki: +7 nerden çıkar belli bir yeri yok galiba czdeki beasttende çıktı lamiadan apostanda çıktı. +8 hiç görmedim gördüysemde hatırlamıyorum. +9 lar burning skeleton,phantom ve ghost warriorlardan çıkıyor. 10. kata kadar iniyorsun key gerektirmiyor orada spawn pointini 10.kat yapıyorsun. 10. kattan 12 ye tek keyle geçebiliyorsun. ondan sonra yanılmıyosam her kat için 1 key istiyor. ya 12 den sonra her katta yaratık kesip key çıkartıcaksın yada bir arkadaşından yada herhangi birinden merchant moddayken teker teker key satın alıcaksın. tek tek alınca pile olmuyor keyler ayrı ayrı oluyor ve her katı atlarken 1 key gitmiş oluyor. yoksa birleşik halde 10 keyle bile inmeye çalışsan onu 1 key olarak algılayıp 10 unu birden alır. +8 bonus verenler uniqe oluyor.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yok bonus anlamında +8 demiyorum takı olarak +8 görmedim anlamında söyledim.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: HasMez, 01 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: yok bonus anlamında +8 demiyorum takı olarak +8 görmedim anlamında söyledim. aynı şeyden bahsediyoruz :) +8 olan takı +8 bonus veriyo zaten :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bir noktada aynıyız da neyse çokta önemli bir mevzu diil zaten ha unique ha dandique ne fark eder[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 MUHAHAHAHAHAHAHA sinirim bozuldu okurken :D hahahahahahahahahaha[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
druenler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abyss'deki her yaratik +9 item dusurme potansiyeli tasiyor. yalniz ilk 3 kattan dusmesi cok ama cok zor. solid bin'den fallen'a kadar her yaratiktan +9 duser. ama 12-16 katlar arasindaki yaratiklar yuksek lvli insanlara hitap ediyor ve daha cok potansiyel var.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sende potansiyel var dru, senden ii köftelik kıyma olur. [Bu mesaj HasMez tarafından 02 Haziran 2005 06:00 tarihinde değiştirilmiştir]
druenler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 not: dru "the master of +9s" enler[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Zuxxi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 +8 taki? azuhahahhaa muhahaha ehueheueheue yarildim yaaa bulan bana satsin azuhahahaha :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name........[::Zuxxi::] Server.......Ares Jop...........[Paladin][Debuffer] LvL...........62 Clan..........TnT
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 japkoda +10 int belt gördüm . tahmin edin ne kadar ? :)[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
yazik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 +7 bonus veren takilar genelde : meganthereon ailesi, lamia ailesi ve harpy ailesinden cikiyo +8 bonus veren takilar %100 unique'tir. Bkz. Kekury Ring, Bronze Earring v.b. +9 takilar ise leveline bagli olarak 60 alti isen Burning Skeleton, Phantom, Ghost Warrior, Reaper ve Fallen Angel'lardan cikmakta. 60 ustu isen sadece Reaper ve Fallen Angel. Çıkmaz diye bi kural yok ama butun gununu Ghost Warrior larda geçirebilirsin bir tane Int+9 Ring için ;)
Öne çıkan mesajlar