Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çikolata meyve mi sebze mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar çikolata bence meyvedir öyle değil mi? kakao ağaçta yetişiyor?sebze daha çok ağzımıza tuz tadı verir ama meyveler bir tatlılık verir genel olarak.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
Mesaj tarihi:
Yemekten önce mi yenir sonra mi yenir?
Tatli midir eksi midir?
Agacta mi yetisir?

gibi konularla Cevizkiran adli programda derinlemesine incelenmis ve Sebze olmadigi kanitlanarak meyve olduguna karar verilmistir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
Evet, ekmek de bir sebzedir felan... Ağaçlardan çikolatalar sarkiyor ya... :-P [signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...

[Bu mesaj KireiMerodii tarafından 31 Mayıs 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaw hangi sebze ağızda tuz tadı verior? Düşündüm aklıma hiçbirşey gelmedi... Genelde hepsinin içinde şeker var gibi... Süper bir konu olmuş, tebrik ediyorum... :D[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Mesaj tarihi:
telekomun adamıyım
kotalı adsl lilere eziyet çektiriyorum :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
said:
KireiMerodii, 31 Mayıs 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
Evet, ekmek de bir sebzedir felan... Ağaçlardan çikolatalar sarkiyor ya... :-P

gorada ki agactan sucuk sarkma olayı gbi:) zauhzuahz[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
kakao meyveye mi giriyor sebzeyemi sence yada şöyle sorayım pamuk sebzemidir meyvemidir :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
eheh direk ceviz kıran geldi aklıma başlıgı okuyunca
profitrole elini sokup karşsındakıne atışı falan :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...