Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman epic quest'i

fab

Öne çıkan mesajlar

aramız da shaman olup da epic questini bitiren varsa bize scholomance de ki kısım hakkında bir kaç bilgi verebilirmi?

-nasıl bir grup ile gidilmeli?
-eğer başarısız olursak tekrar aynı diamondları toplamak zorundamıyız?
-ve vb.[signature][hline]mesela beş *oky
Sosyal ağlarda paylaş

Daha questin rewardını doğru dürüst bilmiyorsun. Quest rewardı superior helm epicle alakası yok. Her 60 class questinin rewardı epic olcak diye bir şart yok.

Dropları bulduktan sonra. Priest mage rogue warrior shaman grubunu oluştur. Rattlegore odasını temizlemen kasıcak ama
başarmak zorundasın. Ardında ortaya dik itemı ve spawnlara başla. Arada rest şansın olucak. Addslar kolay ancak 61 elite hakkında pek söyleyemicem 5 man scholo için eğerki yeşil itemlarla donatıldıysan.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim oralarda bir laf var "5 kişi scholo yapmaktansa zerg teh allyler öpsün seni":P
Questi yapmak çok kasıcı ve hiç değmicek bir helm veriyor.Coif of elementsi asla deiştirmezsin ona.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Sosyal ağlarda paylaş

Alttaki yazılarıda okudumda cidden şaka gibiymiş :)
buna kasıcağıma o itemları satar AHdan kendime cici bir helm alırım walla:)
Edit: Aha evet zaten görünce uyandım :P
Ayrıca Aydınlatma için teşekkürler quest konusundada ;)

[Bu mesaj Szasstam tarafından 02 Haziran 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reamer, 02 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
Daha questin rewardını doğru dürüst bilmiyorsun. Quest rewardı superior helm epicle alakası yok. Her 60 class questinin rewardı epic olcak diye bir şart yok.

questin rewardını biliyorum da senin üslubunu anlayamadım ben asıl, o ne olacak? ayrıca ben sorumda reward ile ilgili bir şey söylemedim. sanırım başka bir postum var, oradan aklın da kaldı.[signature][hline]mesela beş *oky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reamer, 02 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
Priest mage rogue warrior shaman grubunu oluştur.

Bence, her türlü 5-man'de Warlock > Mage.
AoE'si de vardır, seduce'u da, grup buff'ı da, iki vuruşta ölmez, akmaz, kokmaz... Ayrıca 5-man'de soulstone'dan daha önemli bir mage spell'i ne yazık ki yok (sheep bile o kadar önemli diil).

said:
Hatırlatayım superior = blue demek

blue = rare[signature][hline]In Google We Trust!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fab, 02 Haziran 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
lütfen rica ediyorum, bu başlık altında reward'ı tartışmayın. quest'i yapmışsanız tecrübeniz varsa yazın yoksa da sizde buyrun beraber bilgilenelim.

iyilik de yaramıyor.questi yapmana hiç ama hiç gerek yok.boşuna zaman kaybı olur 5 man scholo.ayrıca sinirlerin bozulur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...