Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hollanda son dakika haberine gore %63 hayır dedi. (Ab anayasası için) cnn turkte falan gosteriyo suan yorum almaya gerek warmı ama konusalım bakalım hehe catladı resmen.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [Bu mesaj Maedhros tarafından 01 Haziran 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 baştan belliydi.umutlananlar boşuna umutlandı zaten ab için.[signature][hline]Our time has come...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: MukanKaan, 01 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki: baştan belliydi.umutlananlar boşuna umutlandı zaten ab için. sen ne oylandıgını biliyomusun hocam?[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried.
Joker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ab anayasısı deilmi oylanan?[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ab anayasası olması lazım[signature][hline]Our time has come...
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ehue evet diyen kim var? :)[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 patlasın beter olsunlar avro düşsün gene biz sefil olalım[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 beyler ben burda dunyadan bı haberım şu ab yasası nedır nelerı ıcerır vs vs vs.. açıklarmısınız?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
December_Flower Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 patimden aşşa kasımpaşa[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
helena Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aslında hoş bir durum değil avrupanın geleceği açısından. küreselleşme çığlılları atıla dursun medya tarafından, ama sağcı partilerin eli gitgide güçlenmekte..[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bilmiyorum oylandı mı ama ispanyadan onay geleceğini sanmam ben...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Anayasa filan uğraşmasak Avrupa Birliği'ne kökten hayır kampanyası yapsak.
demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 cok enayi bir referandum cunku kimin neye karsi oldugu belli degil... yani anayasanin hepsine mi karsilar yoksa bazi maddelere mi? o maddeler degisecek mi? yoksa AB'ye toptan mi karsilar? AB'nin genislemesi problem? Daha binlerce soru var... hayir oyu cikmasi demek, AB anayasasi bu ulkelerde devreye girmeyecek mi demek, yoksa hicbir AB ulkesinde devreye girmeyecek mi? bugune kadar kabul eden 9 ulke ne olacak mesela? bbc'de roportajlari okuyordum, bir tanesi ''800 sayfa cok uzun, boyle anayasami olur'' deyip, hayir oyu vermis. Bu ulkelerin Turkiye'ye de referanduma hayir diyecekleri kesin gibi. Onun icin bizim bu surecte AB kanunlarina uyum saglamak disinda bir sey kabul etmememiz lazim.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 avrupa birliği ağır bir kriz yaşıyacak kısa vadede (3 yıl içinde) ve ben 7-8 yıla kalmaz ispanya, portekiz, almanya,fransa,hollanda birlikten ayrılabilir diyorum ortam düzelmez ise...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Öne çıkan mesajlar