Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda hayır dedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hollanda son dakika haberine gore %63 hayır dedi.
(Ab anayasası için)
cnn turkte falan gosteriyo suan
yorum almaya gerek warmı ama konusalım bakalım hehe
catladı resmen.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Aha ben

[Bu mesaj Maedhros tarafından 01 Haziran 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehue evet diyen kim var? :)[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
beyler ben burda dunyadan bı haberım şu ab yasası nedır nelerı ıcerır vs vs vs.. açıklarmısınız?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
aslında hoş bir durum değil avrupanın geleceği açısından. küreselleşme çığlılları atıla dursun medya tarafından, ama sağcı partilerin eli gitgide güçlenmekte..[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
cok enayi bir referandum cunku kimin neye karsi oldugu belli degil... yani anayasanin hepsine mi karsilar yoksa bazi maddelere mi? o maddeler degisecek mi? yoksa AB'ye toptan mi karsilar? AB'nin genislemesi problem? Daha binlerce soru var...

hayir oyu cikmasi demek, AB anayasasi bu ulkelerde devreye girmeyecek mi demek, yoksa hicbir AB ulkesinde devreye girmeyecek mi? bugune kadar kabul eden 9 ulke ne olacak mesela? bbc'de roportajlari okuyordum, bir tanesi ''800 sayfa cok uzun, boyle anayasami olur'' deyip, hayir oyu vermis.

Bu ulkelerin Turkiye'ye de referanduma hayir diyecekleri kesin gibi. Onun icin bizim bu surecte AB kanunlarina uyum saglamak disinda bir sey kabul etmememiz lazim.
  • Yeni Oluştur...