Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Alliance (Bir Hayal)

Kalitzburg

Öne çıkan mesajlar

bu türkler bunu kesmiş türkler şunu kesmiş diye ad yapalım sevdası nedir anlamadım, sanki çok aşalığızda bu şekilde adımızı duyurmaya çalışıyoruz?? soğuk savaşa çevirmişiniz resmen. ben şahsen 300 tane türkün olduğu bi guildde olmak istemem. ben general dan slm, asl muhabbeti yapan insanları istemiyorum guildimde, instance a girip herşeye n n n n n yazan insanlarıda istemiyorum, heleki ismi "mahmut usta" olan birini hiç istemiyorum.
guildimde olan 10-15 türktense friend listimdeki isviçreli ve yunanistanlı 2 arkadaşımı tercih ederim.
diyorum ki, hepiniz normal guildlere girip normal bi şekilde oyun oynayabilirsiniz. hatta oynayan 5-6 kişiyseniz hepiniz aynı guilde girin ki friend list bence çok yeterli oluyor ya neyse.[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Bız su an 100 e yakın turkuz o dedıgın seyler olmuyor bızde.

Instance lere gırınce Guıld Chatten adam soruyo kımseye lazım degılse N dıyım falan gıbısınden.Her turk ıı olacak kalıtelı olacak dıe bı kural yok tabı kı ama sızın dedıgınız ozellıklere sahıp cok fazla ınsan da yok aramızda ya da ben karsılasmadım.

LvL 60 a kadar zaten cok fazla kalabalık bır guıld e ıhtıyacınız yok.Kalabalık bır kıtleye lvl 60 olunca ıhtıyacınız oluyo.Mısal tanımadıgınız adamlarla group kurmak ıcın 2 saat lfg lere bakıyorsunuz sonra bı group kurup gıdıyorsunuz cat bırı dıo guıld den raıd e cagırdılar bırı afk oluyo otekı off oluyo falan cıkmak zorunda kalıyorsun.Gercı ben bunları pek yasamadım ama bole seyler olunca oyundan aldıgın zevk azalıyor.Tabı bunun MC sı Onixia sı falan var onlar ıcın kesınlıkle mın 60 ve class ları degısık bır topluluk lazım.bu tarz yerlere 60 a gelmıs her kısı gırmek ıster.Gırmenın yoluda malesef sayıya bakıyor.5 kısı gırıp kesebılsek hıc gerek kalmazdı bole seylere.

Guıld ın ılla turk olması bence de cok zorunlu degıl ama kurulumda bole bır karar alınmıs oldugundan turk lerı alarak devam edıyoruz.[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen ben memnunum da guildimden arkadaşlar ya bi oluşuma girecekseniz, yani gm nedir ki? o kadar otorite olmamalı zaten olmaz da bu kadar önemsemeye gerek yok, olsun biri gm officerlari oylama ile seçin kafanız rahat olsun, nedir bu iktidar kavgasi :)[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte...
Sosyal ağlarda paylaş

saygının, olgun davranısların, hosgorunun -ozellikle yabancıya gosterılenden cok daha fazlasını hakedıyor bır turk arkadasınız-, olmadıgı yerde ıs zor.

Ve her zaman hosgoru, saygı cok cok onemli, karsi tarafin yasi, cinsi ne olursa olsun...[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

valla açıkcası
yemişim türkünü , elimden geldiği kadar türklerden uzak duruyorum . MMOrpg adi üstünde türk clani arap clani srilanka guildi diye ayirt etmenin bir manasi yok , ki keza türklerin çoğunun mmorpg kültürü halen uo ya dayalı kaldığı için wow biraz yaramiyor :p bu oyunda yanında oyunu bilen/diyalog kurabildiğin min 60 kişi yoksa siçtin demektir . ben öyle bir grup türk şahsen tanimiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 31 Mayıs 2005 15:27 tarihinde demiş ki:
bu oyunda yanında oyunu bilen/diyalog kurabildiğin min 60 kişi yoksa siçtin demektir

Buna katılmamak elde degıl..Sahsen benım uc asagı bes yukarı bu kadar tanıdıgım vardır bu oyunda ama hepsı farklı farklı guıld lerde oldukları ıcın genel bır organızasyon yapamıyoruz bunlarla anca ufak ınstance lere falan gıdebılıyoruz.Hıc bır yere gıdemesekte oyun ıcınde konusabılecek bırılerı sureklı oluyor.

Dialog olayına gelınce bende ıngılızcem cok samımı dıaloglar kuracak kadar ıı degıl.Anca ıste gelıyorum gıdıyorum falan tarzında takılıyoruz.Halıyle yabancılarla dıalog sorunu olunca yakınlasmada olamıyor..Ama su ana yabancılarla gırdıgım hıc bır raıd de sorun cıkmadı almamazlık etmedıler arada cagıranlarıda oldu saolsunlar. :)
[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter

[Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 31 Mayıs 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 31 Mayıs 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün yaptığım bir araştırma sonucu törkiş elyıns ın olsa bile instance açısından pek başarılı olacağını düşünmüyorum.çok az healer var .herkes rogue abanmış[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar herkeslere. Bu konuyu bayadır takip ediyorum bizzat aktif rolda aldıgımı sanıyorum oyun içinde. Kalitz kardesımde saolsun bu konuda baya emek harcadı. Biz Turks klanı olarak Hordish moonstarla bırlestık ordakı yonetıcı kardeslerımınde baya ozverısıyle oldu bu su an ıcın herangı bır problem yasamıyoruz. tabıı bu karsılıklı anlasıyla oluyor.
Gelelım turklerın bırlesmesıne. WoW un en buyuk serverında turklerın bırlesmesı demek WoW tarıhınde turklerın buyuk bır adım atması demektır. Bu ruyayı gerceklestırmek ıcın ben elımden gelenı yaparım. Turks klanında master olmaktansa bole bır olayda ısımsız kahraman olmayı yelerım. Turk tarıhını yazanlarda ısımsız kahramanlar deılmıydı. gelın bırlık olalım bırlıkten guc dogar ısımız profesyonel yapalım.
Bu konuda emegı gecen veya gececek olan herkese tesekkur edıyorum.

[Bu mesaj Turki tarafından 01 Haziran 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vinas, 01 Haziran 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
az ve oz olmalı bencede nerde cokluk orda b. felsefesi gecerli gibime geliyor ne kadar cok kisi katılırsa her kafadan o kadar ses cıkar kopukluk olur

Zaten herkesi almayı düşünmezler oynamasını bilenlerde olur bu.

Ben daha öncede dediğim gibi herkes kendi düzeninden çıkmak istemiyor. Bende varım bunun içinde. Blood rage düzenini kurmuş gidiyor. Grimsoul biraz yabancı biraz türk devam ediyor. Ne olursa olsun yeni gelenler olucak ama herkesi beklemek zor.
Sosyal ağlarda paylaş

dün alliance bir gm bixim gm ile konuştu.. (burning legion da) tabiki iki guildin birleşmesinden yana idi fakat olmadı.. cünki direk onlara katılmamız istendi.. nedeni herkezin gücü elinde tutmak istemesinin oldugu açıktı.. 100 adet 20 kişilik guildler cok sıkıcı.. bence Tek bir isim altında Büyük bir alliance guild kurulmalı.. Peki kim gm olacak sorusuna ? pvp ve roll çözebilir..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

Adam çok iyi pvp yapar, iyi de rollar GM olur. Ama herkesle sorunu vardır, asabidir, takışmaktadır. Kim dinler o GMi, kim takip eder?

Bu işler öyle rolla, pvp ile olmaz. Birinin bu işe baş koyup varını yoğunu verip organize etmesi lazım. Fırsatım olsa ben eğilmek istiyorum ama işlerim çok yoğun. Zaten şu anki ortamda böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. A guildi B guildi ile birleşmek istese, B guildindeki bir arkadaşın A guildinkilerle daha önce yaşanan problemleri yüzünden gerçekleşemiyor. Bunun gibi bir çok problem var.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 30 Mayıs 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
. Örnekler :
Nihilum,Infernal Affairs,Pandora,Khadgar's Rage. Hepsi uluslararası guildler, guild dilleri ingilizce. Nihilum hariç diğerleri ventrilo kullanıyor, siteleri,forumları,irc channelları,mail groupları vs var. İletişim önemli.
Ülke guildi olarak örnek verebileceğimiz bi theDust bir de Clan Potestas var ki onlar instance falan takmıyor pek ubrs yetiyor onlara.

yok ya :) saydığın iki guildde mc yapıyor şu an çatır çatır[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Geçiniz. Molten Corea girmek marifet değil CP daha bu akşam molten core a gidecekti 13 kişi toplanmışlar iptal edildi.
Saydığım bu guildlerin hepsi ragnarosu ya kesti, ya da %10 civarına geldi.CP yada Dust lucifronda 6 kez wipe oldu.Bilmeden atmayınız. Thanks.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

[Bu mesaj Pirvan tarafından 01 Haziran 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben guildchatte turkce konusmak istiyorum mantigindan kurtulmak lazim sole bi gercek var ki turkler organize degil benim guild im de kendi lvl imda az kisi var bi instance yapalim dediginde kimse cikmiyo isim var diyo kaliyosun ortada..hele hadi bi TM e gidelim guildce bi kac kisi oldurelim olayi cidden sorunlu..(daha olmadi ama)gitsek olacaklari tahmin ediyorum olecek direk baslayacak (priest oynuyorum) niye heallemedin adam gozgore gore oldurdu ne bicim oynuyosun saydiracak bunlari yabancilarda yapiyo bizim bu turklerde ki uber olma istegi herkesten buyuk..eger ingilizcen varsa iyi bir guild e girince her zaman bi action grup aradiginda kesin biri cikiyo cok kisa zamanda 60 oluyosun..bircok + si var yani..buyuk bi turk guild ini ayakta tutmak gercekten zor..yapabilene helal olsun insallah olur oraya uye kisiler max zevki alirlar..newbie liktan cok cekmistim zamaninda bu nasi oluyo diye soruyosun hemen biri dalga gecer verilen cevaplar sacma ya da yetersiz olabilir guild chatte kufurler falan kotu seyler..ama seviyorum kendi dilimde kendim gibi insanlarla oyanmak zevk veriyo tabiki ama ciddi bi oyuncu baska alternatifleri de dusunmeli..bu oyun konusmali single player degil..grup olarak dolasinca grup olarak bisiler yapinca oyunun anlamni kavriyosun..herkes ally lara laf eder hic tek dolasmiyolar diye hadi allylarin horde lardan fazla olmasini gectim ben her zaman yanlarinda birinin olmasini kiskaniyorum yani benim neyim eksik diyorum..turklerle bisi yapilmayacagini anlayali yillar oluyoen basit ornegi daha gecen gun instance bisi cikti ona da lazim bana da dedim bak benim lvl im yuksek cikarsa ben aliyim bi daha buralara gelmiyim sen daha cok girersin dedim yok olmaz dedi hemen roll aldi hayrini gorsun ama bunu yapsa yapsa bi turk yapar bunu yabanci bi arkadasla konustum bizim guild de bole seyler olmaz diyo hadi bakalim cik isin icinden..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 01 Haziran 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
.turklerle bisi yapilmayacagini anlayali yillar oluyoen basit ornegi daha gecen gun instance bisi cikti ona da lazim bana da dedim bak benim lvl im yuksek cikarsa ben aliyim bi daha buralara gelmiyim sen daha cok girersin dedim yok olmaz dedi hemen roll aldi hayrini gorsun ama bunu yapsa yapsa bi turk yapar bunu yabanci bi arkadasla konustum bizim guild de bole seyler olmaz diyo hadi bakalim cik isin icinden..

sen iyi guzel yazmıssında senin mantıgına gore seninki simdi turkun kıvrak zekası olmuyormu benim levelım yuksek esyayı ben alıyım sen daha cok girersin olayı esya kime lazımsa zar atma hakkı vardır bundan dogal birsey yok karsıdakinide biraz dusunceksin belki girmek istemiyor daha bu instance denen illet yerlere? yada girmeden once konusur anlasırsın gruptaki elemanlarla
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu oyunda bile bi birlik beraberlik olmuyoya helal olsun. Ama bazılarıda haksız değil adamgibi adamlardan oluşan 5-10 kişilik bi ekip karma 100 kişilik ekipten daha iyidir. Milkajr

+Kipcak
+Orcan
+Easse
+Doruk
+Chiroz
+Wolfsore
+Last Hope Of Motherland saygılar[signature][hline]For The Brotherhood
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yanlış anlamayın muhalefet olmak için yazmadım oyunda olsa birlik beraberlik iyidir enazında aynı dili konuşuyosun be birader ve oyun diyip geçme insan bütünleşiyo bi ara çarşıda pazarda insan görünce dalasım geliyodu :) ama oyundaki gibi kalabalık geziyolar :)

Tanrı Türkü Korusun Ve Yüceltsin.....[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorum sizleri türkler bi çatı altında birleşince hemen dağılırmış,kavgalar çıkarmış.Bence bunlar saçma şeyler gelin guildimize kavga veya başka bişey varmı görün bu kadarda emin konuşulmaz sizlere sadece gelin ve görün diyorum..Hiç yoktan bi kere deneyin bakalım olucakmı çokmu bişey kaybedersiniz....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...