Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Alliance (Bir Hayal)

Kalitzburg

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar oncelikle herkese hayırlı olsun paticigimiz dondu
Konusmak istedigim konu burning legion horde tarafıyla ve orada turk arkadaslarımızn birlesememesiyle ilgili.
Evet oyunun basından beri yapamadıgımz seyler varki buınlardan bitanesi bir oturaklı turk guildi kurup milletin yaptıı gibi oo turkler sunu kesmiş dedirtememek.Biz bunu yapmak icin adımımızı attık ve birleselim dedik.Baktık arkadaslarımız blood rage i kurmuslar dedik cok guzel bi olay bizde cıktık guildlerimizden sewincli bi sekilde blood rage officerlarına pm attık.Sonunda hayalimiz gercek oluodu birlesioduk.Fakat aldıgımız cevap cok ilginc.Siz bizim guildden insanlarla sorun yasamıssınız sizi alamayız!!!.Bu ne arkadaslar ? Sorun su normal bi gun normal bir turkish kanalında cıkan bir tartısma ardından kufurlesmeler flan filan.Nese ayrıntı gereksiz.Dedik abi unutalım eskiyi hazır adam toplamıssınız bizdede bi 20 tane player var ii gelin birleselim.Ama cevap gene olumsuz.İnsanlar bizle muhattap bile olmadılar.Sadce bikac kişinin kaprisi yuzunden onlarca oyuncu arkadasımız acıkta kaldı.Yanlıs bu arkadaslar.Bole olunca bizde dedik madem orda bi problem var ve cozemioruz (ozur dilememize ragmen) bizde kendi guildimizi kuralım ve butun oyuncularımızı bi catı altında birlestirelim.Fakat onumuze cıkan diger engeller bazı elite ve ii turk playerların kendi rahatlarını bozmamaları.Blabla guildine girmsim abi ne die cıkiim ? Abi mc yapamayız ne die giriim ? gibi konusmalar.Haklılar.Oyun epicden ibaret cunku.Diolar Turkler birlesemez.Birlesir iste bal gibide birlesir.Herkes sizin gibi dusunurse biraz zaman alır ama genede birlesir.Ben istemiorum artık birine sordudummu raid die "only swedish sorry :(" only polish sorry" bunnar hos seyler deil arkadaslar.Gelin bi catı altında toplanalım gelsin buraya Hordish Manner,Blood Rage,Hordish Moonstar,Last hope of Motherland,Jannisarries Of The Horde,Turks hepsi gelsin konusalım bi yolda anlasalım
Bi catı altında toplanalım biseylere karar verelim.Aramızda kawga etmekle bieyerlere gelemeyiz.Atı alan uskudarı gecti beyler burda su an yeni bi isim yeni bi sistem oturtalım ve bunu hayata gecirelim.Sadece master olmakla oyunun zevki alınmaz sadece epic almakla oyunun sonu gelmez.Hepinizi dayanısmaya davet ediorum.Saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelıkle neden turk guıld ınde ısrar edıyorsunuz dıyen arkadaslara sunu solemek ısterım.Bunun benım acımdan bır kac sebebı var.Bırıncısı Kalıtzınde dedıgı turklerde Onıxıa kesmıs Ragnaros kesmıs dedırtmek ıcın, ıkıncısı de ana dıl kullanılan bır guıld chatte ortamın daha sıcak olacagı ve samımıyetın daha ıı olacagını dusundugum ıcın.Tabı bunun artısı oldugu kadar eksısı de var.Mısal bu asırı samımıyet sonucu daha cabuk kavgalar cıkabılıyor.

Bu yuzden bır kac gırısımde bulunduk.Hordısh Manner ıle Blood Rage ın bırlesmesınde onemlı bır rol oynadım ve bu bırlesmeyı sorunsuz olarak gerceklestırdık sayılır.

Tabı akabınde bu bırlesmeyı goren dıger arkadaslarımız ıyı nıyetlı olarak bızde gelelım guzel bır bırlıktelık olsun dıe dusunduler fakat bu guzelık olaya Blood Rage den bır kısının karsı cıkması nedenı ıle su an problem yasıyoruz.Herkes bırbırını tanıyor eger X kısı gırmezse bızde gelmeyız baska cozumler ararız tarzında dusunceler var.Bu gıbı dusunceler oldukca bırlesme cok zor.

Neyse calısmalarımız devam etmektedır.Bır turk guıld ı olarak bır gun gelır bızde Orgrımar a Onıxıa nın basını dıkerız dıe umuyorum hayırlısı dıyelım.. :)[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

ya böyle bir guild kurulsa bile tabir-i caizse Türkler arasında fazla "dedicated player" yok.sabah 9 da giriyorum nerdeyse tüm büyük guildler iş başında instance yapıyolarlar.
edit: mesajı yarım atmışım :)
yani böle bi guild kurulsa bile onxyia ragnaros vs için toplanmak çok uzun zaman alır gibi görünüyor.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 29 Mayıs 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin işi gücü var sabah 9 da oyunda instance grubu aramak guildden zor biraz yani oyun herkesin hayatı değil eğlenmek vakit geçirmek için oynayanlar da var...
ama şu 1 kişi için o kadar adamı bekletmek çok saçma cidden adını verin bakım biz ifadesini alırız onun ashenvale de :D gerçi high level karakter yok ama :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Olay bence herkesin kendini en güçlü görmesi. Yani 100 kişide olsak birileri seçilen başkanı yetersiz görüp bende kendi guildimi kurup size nasıl olurum göstericem havasına girer ki forumdan anladığım kadarı ile bu birkaç defa yaşanmış. Ne yazık ki birlik beraberlik biz Türk insanında olamaıyor, her zaman hırs kurbanı olanlar oluyor. Ahmet mehmeti kesilirken görüp yardım etmedi veya edemedi diye, yanlışlıkla rolladı diye bir itemı direk aramızda kapışma çıkıyor. Kısacası hayal kurmayın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=12

İsteyen bu link'ten bilgi alabilir.Bizim böyle bir vizyonumuz var.3 tane yabancıyla muhatap olucağıma aynı havayı soluduğumuz kişilerle birşeyler yapmayı ve yukarı çıkmayı tercih ederim.[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi
....................Revenge is a dish best served cold....................
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere toplanip instance kapisindan herkezi soktunuz da isiniz tamamdir daha sonraki raid toplanmalarinda pek zorlanmazsiniz =)

Ama yapmaya calistiginiz sey 10 kisi Onyxia yi kesmek gibi, neden derseniz cogu guildin en buyuk sorunu guild icinde oyuncu gruplasmasidir ve siz kisileri tek tek degil de grup seklinde alirsaniz gruplasmalar daha cok olacaktir ve bu guildin omrunude kisaltir. Su an BL deki turk guildlerinden birinde bu olay gerceklesiyor 3-4 buyuk grubun birlesmesinden buyuk bir guild olusturdular ama gruplasmanin onune gecebileceklerini sanmiyorum, zaten guildden ayrilma sebebimde buydu.

Kisaca birbirinize saygi gosterebileceginize inandiginiz kisileri alin ve asla guild e gereksiz class almayin. Mesela 10 tane rogue varken 11. yi almayin ya da 10 mage varken 11. yi almayin. Guild inizi buyultmeye calisirken diger 10 adamin motivasonunu bozarsiniz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben dunden arızıyım ..ayrıca bence sırf turk olarak mc falan da daha raat yapılır ..
abi bırakın o onla kavga etmişmiş o ona sunu yapmısmıs bosverin bunnarı aynı guildde olsa nolur ki iki kavgalı insan ..
sanki butun guilddekiler le samimi olmak mecburiyeti var ..
suan lvl 58 imi 60 olmama pek bişey yok 60 olduktan sonra herturlu birleşme olusumunda varım ..
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ben alliance tarafındayım valla baya goldum var burda satın flm aldım bunları olmasa karakterle bişi değil 27 28 level karakterler var silinir tekrar yapılır da golda kıyamam yoksa horde tarafında katılırdım ben de :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 29 Mayıs 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
Yapin da bulun belanizi ne diyim, Coldwind gibi aylarca oyunu bekleyen adami bile oyundan biktirdi bu caba.

heh doğru valla.

bizden birçok kişi hırs küpü olduğundan dolayı kendi başarısına en kolay ulaşabileceği yolu bulmak için kendisini varolan düzenden ayırıyor ve peşine 7-8 arkadaşını takıyor. böyle olunca gruplaşmalar oldukça çok oluyor ve herbiri birbiriyle gereksiz yere sidik yarışına giriyor. oyundan zevk almak ve eğlenmek isteyenler bir yerde toplanabilir belki ama, hırsla "türkler onyxia'yı öldürdü" dedirtebilmek için gereken grubun bir araya toplanması ihtimali yok denecek kadar az, onyxia party'sinin leader'ı kim olacak? kim lootu alacak? kim karizma yapacak? bütün bunlar birçok kişi için önemli oluyor, o yüzden birlik olayı fazla ilerlemeden bir yerde bitiyor. İçinizde art niyet olmasa bile, olan birisi çıkıyor ve sizi engelliyor.

Türklerin birliği aynı eski zaman Sithlerinin birliği gibi. Sithler güçlenmiş güçlenmiş ve önemli bir konum sahibi olmuşlar. İktidar hırsı o kadar gözlerini köreltmiş ki, herkes bir mevki sahibi olacağım diye sith katliamı başlamış kendi içlerinde. Daha sonra geriye 3-5 sith kalmış onları da jedi lar temizlemiş. Baya benzer bir yanı var bu olayın bence.

Bu olayı matematiksel değerlerle anlatmam gerekirse eğer; Türklerin birlik olma ihtimali = n. Limiti ise, n sonsuza giderken 1/n.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...