sardoukar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben runnyeye dayim 2 aydan fazladir, simdi pek bir farklilik gormuyorum acikcasi, server dendigi gibi bos falan degil tanidigim pek cok avrupali da yerinde duruyor simdilik, bu durumda benimde yerimden kipirdamaya niyetim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi o zaman kuralım bi guild ya ne kadar zor olabilir ki 6 kişiye bakıyo sadece iş. para pul kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Babs bende runny rabbitteyim benide guilde alin pls[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende girmek istiom :D[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaKKumz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Guild kurulmuştur detaylı bilgi için aşağıdaki link e bakabilirsiniz. http://eq2players.station.sony.com/en/guild.vm?guildId=529204 üyelik için freeport tarafında Deskaja, Qeynos tarafında Perla, Ozum ile yada officer lar ile bağlantıya geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 amma geyik tartışma ya .. runnyeye (EU) yazıo eşşek kadar. zaten RE dekilerin de çoğu avrupalı. bi RE bi de Splitte EU yazıyo.. demek ki ikisi de eu server nedir bu ona geç ping daha iyi.. aynı yerdeler işte... açın char bakın. bu arada guild 208 kişi olduydu en son.. katılmak isteyen olursa.. perla, zajuve, ozum, deskaja ile irtibata geçebilirler. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende guilinize katılmak istiorum 2 ay önce sınavlardan bırakmışdım eğer duruosa 25 bi inquistorum var adı regador belki de qeynosda bi druid açarm...[signature][hline]we are all very lucky to live in a world where there is this much music... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bende katilmak istiyorum pls nick sethlor class mercenary[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar