Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni guild

ArsMaxx

Öne çıkan mesajlar

pardon belirtilmemiş
server - Runneye
herkesin birbiriyle yardımlaşacağı , iyi oyuncuların (kastettiğimiz lvl değil oyunu nasıl oynadığı) olacağı bir guild olacak.
gerektiğinde guild harici görevler birlikte yapılacak
xp ye birlikte çıkılacak
grup sağlam ve bilinçli olduğu için az zamanda maximum iş yapılmış olacak , saç baş yoldurtturan adamlar bulunmayacak gruplarınızda böylece
sizden lvl olarak yüksek arkadaşlar size yol gösterecekler vs vs
sitemizde yakında yayınlacak
Sosyal ağlarda paylaş

hmm aynen biz runnyeyede kalıcaz.. guildin amacı birlik, kardeşlik, ışığın yolu cart curt diil. herkese ne aksiyon lazımsa o. ben tailorum gerekene elbise dikerim aksiyonda sonuna kadar desteklerim vs. amaç bu. online olan herkes yardımlaşır abi ya. başka söze gerek yok.. bi şekilde birbirini tanıyan insanlar elbette daha iyi grup olur. her gün yeni bi grup kurup tanımadığımız acemilerle olmaktansa bildiğim adamlarla oynamak daha iyidir. bi tomar 30. level adam var ama yarısı hala noob. olmadık işler yapıp tüm grubun ölmesine sebep oluyorlar ve aynen özün dediği gibi saç baş yoluyoruz. yani bir kişi bütün grubun sonu olabiliyor. guilddeki amaç destek. yukarıda asıl amaç olmadığını söylediğim herşey zaten akış içinde kendinden olur.. bu arada bi prvisioner ve bikaç healer olsa süper olur ...

[Bu mesaj ArsMaxx tarafından 29 Ocak 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

splitpaw'ın pingi daha iyi ama
madem böyle bir oluşum içindesiniz bence yeni açılan ve avrupada host edilen bir sunucuyu seçmek mantıklıdır
runnyeye tamamen amerikan sunucusu haline geliyor yavaş yavaş, saatler uymayacak ping nispeten daha kötü vs vs[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

splitpaw a geçmek sorun değil /movelog ile geçersin. Sorun herkese gece yatarken vendor mode a bırakıyor ve avrupa ile saat farkımız olmadığı için sadece gece oynayanlar alışveriş yaparlar büyük bir kesim bundan yoksun kalır ve satış yapamazsınız. Olayın bu yönünüde düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

snn oynadigin saat EU time zone oluyor. US oyuncular kalacagi icin runny de sen onlarin oynadigi zamanda offline olacaksin. sirf satistan kazanc saglamak icinse hicde iyi bir karar degil.[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz tecrübelere kulak vermenızde yarar var, alaturqua gordu re nın halını bastan sona ve aynı zamanda splitpaw a gecis esnasını da gordu neler eksıldı neler eklendıgı konusunda.

su anda kesınlıkle yeni eu serverına gecılmelı, splitpaw.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

EQ launchdan 2 hafta sonra oyuna basladim Runnyeye da. Neden? Cunku tavsiye edilen euro server oldugu icin. Neden boyle bir serverda oynamak istedim? Cunku oynadigim zamanlarda serverin aktif olmasini istedigim icin. Bu oyunda amac item bulup satmak olsa kimse ne raid, ne heritage yapmaz paso bir yeri camp eder. Ayrica esas kayda deger looting ve eventler hep multi group ya da cok iyi bir fix group sayesinde gerceklesebiliyor.

Bu server transfer vesilesiyle nerdeyse butun avrupalilar (ki Runnyeye in cogunlugu avrupaliydi - Amerikalar Guk ta falan toplanmis durumda) Splitpaw a gecis yapti. Dolayisiyla aktif oldugum zamanlar herkes aktif.

Runnyeye ise oynadigim saatlerde hayalet kasaba modunda olacak bu gidisle. Tabi sen sbahin 8 ine kadar oynuyorsan bilemiyecem :) Ayrica tum arkadaslarim Splitpaw a gecti. Runnyeye da kalmak icin bir tek neden yok benim icin.

Sen diyorsanki ne yapayim ben elalemi biz sadece guildcene takiliriz arkadaslarla diye... birsey diyemem. Ama diger turlu pek fazla aktivite bulacaginizi dusunmuyorum Runnyeye da gunduz saatleri.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...