Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior vs paladin?

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Bende lvl 6 warrior var ama paladin mi olsam diye düsünüyorum sizce ne yapayım?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

Bence paladin aç çünkü hem dmg ları iyi hemde heallenebiliyorlar şahsen allianceların nedne warrior açtığını pek anlayamıyorum paladin varken tabii zevk meselesi...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

paladin oyun başında zevkli geliyor. üstünüzde zırh, elinizde kocuman bir balyoz. heal de ediyorsunuz, bi sürü özelliğiniz de var. ne gerek var ki warrior'a?

ilerde durum değişiyor ama. tek yaptığınız şey 2-3 tuşa basmak olunca neden paladin açtım diye bas bas bağıranlar çoğalıyor. ne durum kötüyken kaçabiliyorsunuz (shield açıp şehre kadar kaçarsanız ayrı), ne de kaçan adamı yakayabiliyorsunuz. ama parti içinde ölümsüz healer rolünü çok iyi üstlenebiliyor. çünkü paladin öldürmek ZOR ve harika heal edebiliyor. partinin gücünü katlıyor adeta. ama oynaması çok sıkıcı bir class.

warrior ise paladine göre çok daha aktif bir class. kendinizi cidden warrior gibi hissediyorsunuz. hangisini daha güçlü olaylarına deyinmeyeceğim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi paladinlerden kaçamadım şu ana kadar o konuda sana katılmıyorum.Stunu uzaktan atabiliyorlar illahi dibinize girmelerine gerek yok ki ne zaman kaçmaya kalksam hep stun yedim.Ben genelde 1v1 düşündüğüm için paladini tercih ederim çünkü çoğu zaman tek başınıza xp kasıyor yada quest yapıyorsunuz hem moblara karşı hemde diğer classlara karşı paladin daha avantajlı gibi geliyor bana..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

hammer of justice'in 10 yd range'i var, bu da yakın mesafe sayılır. 1 dakika cooldown'ı var. ölmek üzereyken kaçmaya çalışırsanız bunla durdurabilir tabii. benim bahsetmek istediğim rakibi yavaşlatan, durduran hiç bir özelliği yok bu stun dışında. stun da ancak ölmek üzereyken kullanılırsa öldürebiliyor. işini bilen biri de paladine karşı o duruma gelmeden kaçar zaten duruma kötüyse.

hunter'dan kaçmak zaten imkansız gibi bir şey.
mage'ler her şekil nova, blink yakalıyor.
druid entangle ve zibil şekle girip yakalıyor.
warrior hamstring, piercing howl, intercept, charge yakalıyor.
rogue sprint, crippling poison yakalıyor.
priest mind flay, dot dot ata ata kovalıyor çok da iyi olmasa da yakalıyor.
shaman wolf form'a geçiyor ice atıyor, bilmediğim yavaşlatan büyüleri var.

bunların bazıları kendi arasında iyi ama olay sadece 1v1 de hiç kaçar kim yakalar da değil. grup içinde de işe yarıyor yukardaki yavaşlatma durdurma özellikleri. paladin ise stun dışında bir şey yapamıyor bildiğim kadarıyla. bana göre cok sıkıcı bir class.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

sadece paladinler mi ata binebiliyor????!!!!????[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl beles paramı vermio istedigi lvl d a mı binio?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Warrior'u çok afedersiniz itin şeyine soktular bugüne kadar hep ama asla baymıyorum arkadaşlar classlar hakkında hiç bir şey bilmeyin NE OLMAK İSTİYORSANIZ ONU OLUN ve zevk alın.[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

ballılar!Peki normal de söyle bi White Stallion ne kadardır?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

renkleri falan farketmiyor, normal binekler 100g (lvl 40 olduğunuzda reputation'ınız çoktan bir şehirde heroic olmuş olacağından 90g oluyor o fiyat. bu fiyata riding skill'ini öğrenme + binek dahil (18 + 72) sanırsam.

epic mount'lar ise 1000g, yine bu da 900g'ye düşüyor rep ile. belki lvl 60 olana kadar daha da düşer rep sayesinde.

lvl 40'da alabildiğiniz bineklerin 3 rengi oluyor. undead ve orc'ta öyleydi en azından.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

peki atlar falan ölebiliomu hic?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

diğer classlardan ayri olarak
paladin için
war vs pala ,rog vs pala ,mage vs pala etc.
yapmaniza gerek yok ,
bir paladini kesebilmek icin düşmanın yapmasın gereken TEK birşey var , oda paladinin kendini heallemesini (3 canli dedigimiz olay) engellemek , paladin tank değil dd değil
bir paladin kendini healleyemezse gg olmuş demektir
rogue = bunu stun lock , yada 5cp critical evis ile 1/2 hp den heal shield firsati vermeden allaha kavuşturma ile yapabilir
hunter = viper sting (mana drain)
priest (human)= feedback ile melee dalip sadece heal atarak
yapabilir, warrior nasil yapar ?yapamaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...