serseri_mage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ya benim serverda bazı regionlar safe mod yada antimagic oluyor bunları komut ile nasıl düzeltirim bilgi paylaşmak içindir diyen paticik severlerden yardım bekliyorum.Tam komut dökümünüde yazan olursa sefinirim mersii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 .region.flags 0 yap duzelir o alan[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yada sphere_map.scp ac Asadaki FLAGS=04180 yazan yerleri 00000 yap Düzelir.. Bu sagliklisi ama arkadaşin dediği gibi yaparsan savede eski haline doner yada res attinda.[signature][hline] Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tenten yanlış anlamışsın başlığı açan kalıcı olsun istemiyor. oyun içerisinde bazen bazı bölgeler nedenini bilmiyorum ama anti magic oluyor indoor flag'da 1 oluyor hatta. .region.flags yazınca orjinal haline geliyor.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: [DEFNAME REGION_FLAGS] region_antimagic_all 00001 // All magic banned here. region_antimagic_recall_in 00002 // Teleport,recall in to this, and mark region_antimagic_recall_out 00004 // can't recall out of here. region_antimagic_gate 00008 region_antimagic_teleport 00010 // Can't teleport into here. region_antimagic_damage 00020 // just no bad magic here region_flag_ship 00040 // This is a ship region. ship commands //region_flag_nobuilding 00000 // No building in this area region_flag_nobuilding 00080 // No building in this area region_flag_globalname 00100 // Make sure the name is avail globally. region_flag_announce 00200 // Announce to all who enter. region_flag_insta_logout 00400 // Instant Log out is allowed here. (hotel) region_flag_underground 00800 // dungeon type area. (no weather) region_flag_nodecay 01000 // Things on the ground don't decay here. region_flag_safe 02000 // This region is safe from all harm. region_flag_guarded 04000 // try TAG.GUARDOWNER region_flag_no_pvp 08000 // Players cannot directly harm each other here. bunları yan yana | işareti kullanarak yazabilirsin, kodları veya isimleri farketmez. FLAGS=region_flag_no_pvp|region_flag_guarded|.... gibi flaglerin kendi kendine bozulması bugı ise, scriptlerinin birinin region.flagleriyle oynamasıyla alakalı, nebula scriptlerini kullanıyor isen onun sysmsgx msgx functionları kullanıyor, revision unicode yöntemlerini kullanıp o functionları iptal edebilirsin.[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar