Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben üye oldum puma botlu arkadaşlarım söyledi tommy hillfiger giyen kardeşlerimiz söyledi siteyi bana ehae işte bir tikinin doldurması gerken bir form . işte SS img ile sorun var :[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar [Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sen gerçek olamazsın!!![signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' [Bu mesaj Natural tarafından 01 Haziran 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 malesef tiki oldum :) hea varmı senin tommy hilfiger ın? ;P ya bu ne rezilliktir ya bide utanmadna açmışlar site[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tikkyim internet bölümüne açsaydın?[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 gözler gitti benim ya :( konu dışını internet görmüşüm bune ya ne rezalettir [Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 uaheuhaea rezalet bişi ya...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Erutan, 01 Haziran 2005 03:09 tarihinde demiş ki: gözler gitti benim ya :( konu dışını internet görmüşüm bune ya ne rezalettir [Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Dönjem ben sana[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 dikkat edin kuzular tikkyleri tikerler[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tikiyim ben tiki tikitkitkitktiktiktitkitk. Sıfatada sıfata takanada kafam girsin...[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 mademki tikisin istemeden tikilmelisin[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tikse biri de kurtulsak[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tiken tikene noluyo burda.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bu arada www.tikkyim.com diye bi site aslında yok dimi :lol: bunların hepsi birer sanrı[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tikmek yada tikmemek işte bütün problem bu.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tikersen bugün bu evden bu bu bilmemne tiker perşidenn bensana deli divaane tikkyimm[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tikkyim ezelden giyerim dieselden[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol biri indirmiş herhalde siteyi girilmio ;D[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 04:27 tarihinde demiş ki: tikkyim ezelden giyerim dieselden şimdi diesel'le ne alaka.. gayet güzel ve şık bi marka.. kotları olsun t-shirtleri olsun herşeyiyle çok beğendiğim ve bol alışveriş yaptığım bi marka.. bok atmanın ne alemi var sayın penthesilea. burada saygı çerçevesinde tartışıyorum sizinle görüyorsunuz ki. abidik gubidik SUbjk t-shirtlerinden daha iyi en azından dimi?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: elaidi, 01 Haziran 2005 05:05 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 04:27 tarihinde demiş ki: tikkyim ezelden giyerim dieselden şimdi diesel'le ne alaka.. gayet güzel ve şık bi marka.. kotları olsun t-shirtleri olsun herşeyiyle çok beğendiğim ve bol alışveriş yaptığım bi marka.. bok atmanın ne alemi var sayın penthesilea. burada saygı çerçevesinde tartışıyorum sizinle görüyorsunuz ki. abidik gubidik SUbjk t-shirtlerinden daha iyi en azından dimi? yaaa sen nmillete lafff yetiştirmek zorundamısın yafff yat uyu bakem senin uykun geldi herhal ?[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: elaidi, 01 Haziran 2005 05:05 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 04:27 tarihinde demiş ki: tikkyim ezelden giyerim dieselden şimdi diesel'le ne alaka.. gayet güzel ve şık bi marka.. kotları olsun t-shirtleri olsun herşeyiyle çok beğendiğim ve bol alışveriş yaptığım bi marka.. bok atmanın ne alemi var sayın penthesilea. burada saygı çerçevesinde tartışıyorum sizinle görüyorsunuz ki. abidik gubidik SUbjk t-shirtlerinden daha iyi en azından dimi? bre salak arkadasim dieselden benim de giysilerim var. ama bu diesel'in tikky firmasi oldugu gercegini degistirmiyor, bu da diesel in degil sevgili tikkylerimiz sucudur.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: http://, 01 Haziran 2005 05:10 tarihinde demiş ki: yaaa sen nmillete lafff yetiştirmek zorundamısın yafff yat uyu bakem senin uykun geldi herhal ? kendi arkadaşımla olan muhabbete böle kefal gibi bodozlama girmiş olman ve bana böle bir suçlamada bulunman gerçekten düşündürücü.. onla benim aramda olan bişeyin seni ilgilendirmediğini düşünmekle birlikte kendimi insanlara laf yetiştirmek zorunda hissediyorum evet. Ayrıca herhal değil herhalde.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 05:12 tarihinde demiş ki: bre salak arkadasim dieselden benim de giysilerim var. ama bu diesel'in tikky firmasi oldugu gercegini degistirmiyor, bu da diesel in degil sevgili tikkylerimiz sucudur. ünlem butonuna bastım arkadaşım. Banlatıcam seni yüce Aşil savaşçısı Penthesilea the g33k[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 jnmss ya : )))[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: elaidi, 01 Haziran 2005 05:15 tarihinde demiş ki: said: http://, 01 Haziran 2005 05:10 tarihinde demiş ki: yaaa sen nmillete lafff yetiştirmek zorundamısın yafff yat uyu bakem senin uykun geldi herhal ? kendi arkadaşımla olan muhabbete böle kefal gibi bodozlama girmiş olman ve bana böle bir suçlamada bulunman gerçekten düşündürücü.. onla benim aramda olan bişeyin seni ilgilendirmediğini düşünmekle birlikte kendimi insanlara laf yetiştirmek zorunda hissediyorum evet. Ayrıca herhal değil herhalde. kieesssss yat uyu bakem[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 05:17 tarihinde demiş ki: jnmss ya : ))) Ay penth YİRİMMMMMM!!! =o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar