soydaner Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadaslar Ben Bölesi RusTipi Görmedim..Teotun Gelismis Bir Sekilde Tekrar Sunucuya Koymuslar Ve acayip bir seyki kapatamadım birde siz deniyin... Dünya BirGündür O Gün Bugundur... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serseri_mage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Nerdeki ?adres yok bişi yok ne dediğin belli deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sevket Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yakında Polat Alemdar hepsini yok eder siz merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadaslar Teotun son versıonnunda ben yollamayım bir zahmet arayin istiorsaniz bizde ole bulduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 e o zmn neden msn koydun kı ?[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ayrıca buraya her turlu seyı paylasma platformu dıyosak hackıng tools fln fln gıbı şeylerin paylaşma yeri değil..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Connector $Art[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ruslar uo yu bitirmeye kararlı.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: sevket, 01 Haziran 2005 14:33 tarihinde demiş ki: Yakında Polat Alemdar hepsini yok eder siz merak etmeyin :) mauahha ulen ne adamsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UluOnderTommy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 La amına caktımn evladı rus dıp kufretme sıkerım senı ben turkum olm ne rusu .. Hey allam .. Amına korum senın pıc bebesı kımn yaptını bılıp bılmeden cvp yazmayın amcıklar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Amauahah senmi yaptın teotu lol :)[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UluOnderTommy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nasıl anladın amına kaktımın pijiiiiiiiiiiii0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UluOnderTommy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: _Armi_, 01 Haziran 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Amauahah senmi yaptın teotu lol :) uahuaha annenıde ben yaptım hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sus rezil k*pek. adamin asabini bozma bi kere insan taklidi yapin ya.[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UluOnderTommy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: WJD_Sexy, 01 Haziran 2005 18:49 tarihinde demiş ki: sus rezil k*pek. adamin asabini bozma bi kere insan taklidi yapin ya. Lan bebe sıkerım senı ben kufurmu ettım annenı yaptım bunlar gercekler yawrucum... Amına kodumun cocu senın cıktın yerı sıkım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya s*kt*r g*t lmr seni allah bilir 12 13 yasındasın bu kadar kufur ettigine gore[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya mal adam işte yaşın belli oluyor kendi kendini rezil ediyorsun[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deborrah Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tamam yeter arkadaşlar tüm dünyayı bu illete sokan benim. Ultimayı yapan benim fln dermişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rescala Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yazık iste... bikere kendi icinde sorunları var belli biseyler girmis dolmus cocuk bosalmaa calısıor [Bu mesaj Rescala tarafından 01 Haziran 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya bi defolup gitsene şu forumlardan Git dersini çalış sütünü iç yat vs.Ama Yemin ediyorum seni bir bulursam.... o zaman görürsün...Adminlerden şu adamın ipsini rica ediyorum bir bulalım o zaman görürüz...Net cafe çocuğunu...[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 açık adresimi veriyorum pmne attım gelmezsen adam değilsin...[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ya bırak allahın lameri ya [Bu mesaj _Armi_ tarafından 01 Haziran 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Armi_ tarafından 01 Haziran 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya tamam anladık yaşın <14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rescala Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ndn veremedin adresi[signature][hline]World Of Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yazık...[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar