-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ya uydurmu$ bir yolunu gidiyor.Bunu 16 ya$indaki bir cocuk bile biliyor ama maliye "dur" diyemiyor? Komikle$me Nukem..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Oyüzden stat için kredi kaç kere reddedildi dimi? Buzamana kadar sarkmasının başka bi sebebi varmı acaba? yok isterse toplarmışda yok borçlar bi anda kapatılırmışda, batıcaksınız hala yapılır diyorsunuz.Seneye fifa kıçınızı doğrulmadınızmı küme düşürün diye komut vercek , gidip rivadaki arazinizi satında borçları ödeyin diye beklemez...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 stad için kredi kaç kere reddedildi ? pardon yönetimde bulunmadığım için sizin kadar iyi bilemicem sayıyı ? kredi vericek kaynak vazgeçti şampiyon olamadığımız için vede türkiye'nin ekonomik durumunun sağlam olmadığı için başka bir kaynak bulunuyor ha bu arada galatasaray kulubünün küme düşübileceğini aklının ucundan bile geçirebilen varsa uçmuştur, burası italya ligi'de değil, fransa ligi'de değil, okadar kolay düşüremezler takımı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Mephisto_, 17 June 2003 18:47 tarihinde demiş ki: ha bu arada galatasaray kulubünün küme düşübileceğini aklının ucundan bile geçirebilen varsa uçmuştur, burası italya ligi'de değil, fransa ligi'de değil, okadar kolay düşüremezler takımı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Zaten bu ükle bu yüzden bu hallere geldi ya...(ekonomik,sosyal,yönetim biçimi...)[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 17 June 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şimdik biri ülkenin bu hale gelmesinin nedeni galatasaray falan der[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Gs mi ahaha... Ben italya-fransa kadar eşit olamadığımıza üzülüyorum... Şöyle:Gsyi düşürmemde malatyayı düşürürüm gibi...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Biraz zor düşürmezler...Fifa düşürün dicek Federasyonda düşürcek eğer gs para bulamazsa. FIFA dan konuşuyoruz, adamlar yok büyük kulüpmüş bilmemneymiş diye bakmıyor olaya, örnek.. monaco 2. oldu ama küme düştü (şampiyonlar liginden gelcek parayı fifa kabul etmedi). Tabi sırf GS ligde kalsın diye bütün FIFA organizasyonlarından mahrum kalmak isterse türkiye onu bilemem. Yok kolay düşürmezlermişde yemezlermişde LOL sen git fifa ya söle bunu , ne komiksiniz be...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kredi isteğinizi REDDETTILER.Sizin bu stad projesi kaç yıldır yapılmayı bekliyordu. Gs nin ekonomik durumu mükemmeldide kredi vermek için işadamları sırada bekliyordu.Şimdi aldığınız kredide bilmem kaç faizliymiş, onun altından nası kalkıcaksınız belirsiz.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 galatasaray küme düşmez, daha açık söylemenin başka yolu var mı ? biri çıkar alır kulubü, öder borçları yinede küme düşmez galatasaray'ın kredi isteğinide hangi kurum reddetmiş merak ettim şimdi kredi verilmesi onaylandı, fakat son anda fesh edildi en son sefer, ondan öncede zaten alınmış kredi ödeniyordu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Niye ağız değiştirdin şimdi? hani burası italya değildi kolay düşüremezlerdi? şimdi niye biri çıkıp borçlarını öder oldu gs nin? FIFA yı çok küçümsüyorsunuz herhalde.Iş onlara kaldımı birisi elinden tutmazsa direk düşürürler tek talimatları yeter.Federasyonun fifaya hyr düşürmüyorum diye bi itiraz hakkı yok, fifa bütün organizasyonlardan türkiyeyi mahrum bırakır olur biter. Bişiyi sallarken bare mantıklı destekli sallayın, yok düşüremezlermiş okadar kolay değilmişmiş...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 GS'nin cidden kume du$urulebilecegine inanan bir adamla tarti$iyorsun Meph.Unutmu$sun sanirim.Hatirlatayim...[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 düşüremezler dedim, düşürtmezler dedim, okadar kolay değil dedim ? değiştirmiyorum ki dediğim bir şeyi ? hiçbir şekilde düşmez galatasaray[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 *!Gs yi küme düşürür: ''Düş''*[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: -Wissy, 17 June 2003 19:27 tarihinde demiş ki: GS'nin cidden kume du$urulebilecegine inanan bir adamla tarti$iyorsun Meph.Unutmu$sun sanirim.Hatirlatayim...[hline]tHe Original fi$h® hala düşürülemez diyor ya... harbi basmıyor galba.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Allahtan sizin yöneticiler böle düşünmüyor yoksa zaten çoktan 2. lige gitmeyi garantilemiştiniz. Hala düşürmek yemez diyorlar lol be. Gs için federasyonunun türkiyeyi feda edeceğini hiç sanmıyorum.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bu takıma sahip çıkar elbet biri, o anlamda iddiamı sürdürüyorum ben yani kesin biri sahip çıkar[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben sahip çıkmaz demiyorum zaten, elbet birileri çıkar destek verir kurtarır.Ama düşürmek yemez gibi bi kavramı gs olduğunuz için ortaya atmak abartı komik.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Size sahip çıksa çıksa 3. ligdeki takımlar konukseverliği ile sahip çıkarlar... Yol göründü...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hayal galatasaray'ın düşmesi, hayaal[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: fizban, 16 June 2003 10:50 tarihinde demiş ki: van hoojidonk 32 yaşında. futbolunun son döneminde oynayacağı bir yer, iyi bir maaş istiyor sadece. bonservisi elinde. kluivert formunun zirvesinde. henüz 26-27 yaşlarında. bonservisi barcelona da. tüm dünyanın gözleri onun üzerinde. rivaldo .. e adam rivaldo yani. senede alıyo 4 milyon dolar .. beşiktaş bütün oyuncularına senede toplam kaç milyon dolar ödüyodur ki ?[hline]Fizban(beyond time) : Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody. Kluivert formunun zirvesindemi ??????? Ulan adam belkide en kotu sezonlarindan birini yasiyor. sen onun hapse girmeden onceki halini gorucektin. 17 yasinda tek golle milani devirmesini gorucektin. ajaxtaki oynayisini gorucektin. ah uyusturucu ah yedin bitirdin tas gibi futbolcuyu.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Simofle, 17 June 2003 15:46 tarihinde demiş ki: 6s batmaz tabı arkasında koskoca Turkıye Futbol Federasyonu var. Fener, bjk batar 6s batmaz.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- hay ağzını öpem...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar