vav_heroin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 gibi , bekleyen page sayısını , online staffı göstermek için bunun gibi birşey varmı? Birde serv.npcs çalışmıyor nedenini anlamadım başka nasıl gösterme imkanım var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Soyle bir dene istersen.uzun olacak ama aklıma gelen bu.Plevelver diye bir komut koyup Online staff syisini seetirebilirsin.Örnek aşşagıdaki gibidir :) [function plevelver] // var.plevelim , kisinin plevelina gore isim veriyor. if (0 = 7 ) VAR.PLEVELIM=Owner elseif (0 = 6 ) VAR.PLEVELIM=Admin Ve Su sekildede Staff sayisini seetirebilirsin =/ Online staff Sayisi : +++++> Eksigim varsa Affola :) Olesine bi yazdım[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 page sayisini gormek icin page sistemin olmali. ornegin, bir page box olusturursun, biriken page'leri gormek icin box'e tikladiginda on=@click message [] Page Bekliyor return 1 seklinde gorebilirsin. tabii page'leri bu box'a kaydettirmen lazim :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page @ cutthroatstr, 29 Mayıs 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bana kaliteli bir scp bulabileceğim site lazım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben bunları .oyuncu menüsünde göstertirmek istiyorum işte online kullanıcılar itemler guildleri yaptım fakat online staff , bekleyen page bölümleri boş kaldı serv.npcs de çalışmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Math :) evet Dogru ama soru ile cvp ters bi iliskide seyretmiyormu :) dedigim tur olabilir vav o kdr kasmadim.Biraz ugrasirsan yapabilirsin..[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 @ muratty said: vav_heroin, 31 Mayıs 2005 20:39 tarihinde demiş ki: bekleyen page sayısını[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page @ cutthroatstr, 29 Mayıs 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bana kaliteli bir scp bulabileceğim site lazım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 boşuna kasma nbl scplerinde .sa yaz aşagıda yazıyor stafflar ve bekleyen pageler kendin yapcaksan ordan ornek al nasıl yapmı$lar acaba ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 online staffı göstermek için bunun gibi birşey varmı? burayı arlamayalım math :) bu arada iyi seni gormek sevindirdi beni her ne kdr tanıyamasanda :)[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 page sayısının yazması bazen iyi olabiliyor. fazla page varsa atmıyorlar mesela.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Doğrudur peki o zaman şöyle bir yardım isteyeyim serv.items , gibi bilgi verici komutlar başka neler var , veya player ile ilgili serv.npcs , serv.clients biliyorum başka mesela kullanıcının nicki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bence staff sayisini min 1 gibi gosterirsen. o uslu gozukenler uslu olmaya alismis olur. hic staff olmasa bile 1 gosterirsin. page attigindada no gm yazisini degisirsin. turk insani cakal tabi her yolu dener :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 serv.clients serv.guilds var birde.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 serv.clients online client sayısını gosterir arkadaş online staffları gormek istiyor :)[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Armi bir iki mesaj üstte heroin ne demiş? kardeşim tamam post kasıyorsun 2 sunucuda adminsin gördük ama biraz okuda öyle yaz rezil olma okey?[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: muratty, 31 Mayıs 2005 22:47 tarihinde demiş ki: online staffı göstermek için bunun gibi birşey varmı? burayı arlamayalım math :) bu arada iyi seni gormek sevindirdi beni her ne kdr tanıyamasanda :) saolasin :) plevel'e gore staff'lari toplatmak icin yukarida verdigin ornek eksik ama olabilir. [function listele] if ( == 7) var.plevel7 ( + 1) if ( == 6) var.plevel6 ( + 1) .. .. .. var.listele ( + + ....) seklinde yapilabilir :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page @ cutthroatstr, 29 Mayıs 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bana kaliteli bir scp bulabileceğim site lazım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Postmu kasıyorum arada bir girip yazıyorum buna post kasmakmı diyorsun kendi kendini rezil etme ;)[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Lafım Ultraslana ![signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... [Bu mesaj _Armi_ tarafından 01 Haziran 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Vikont'cum var. 'ları kullanmayın yanlış kullanımda exception'lara neden oluyor. Armi :) lol ne kadar komiksin. bari mesaj düzeltmeyi kullanda amacın o kadar belli olmasın.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kim komik adam belli oluyor daha once mesaj duzeltme çalışmadıgı için yeniden yazdım sonrada farkettim çalışmadıgını senin gibi oturup post kasacak vaktim yok boş olunca boyle girip yazıyorum ;)[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: ultrAslan, 01 Haziran 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Vikont'cum var. 'ları kullanmayın yanlış kullanımda exception'lara neden oluyor. Armi :) lol ne kadar komiksin. bari mesaj düzeltmeyi kullanda amacın o kadar belli olmasın. nesini yanlis kullanmisim len :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yanlış kullandın demedim zaten :) fazla kullanmayın dedim sadece eğerki olursa yanlış kullanırsak başımıza bela oluyorlar.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 :) olmaz olmaz ;)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar