Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj silindi be:) Gene yaziyim. Bunu baya bi sürede yaptım. 4-5 saat sürdü. Ölçerek biçerek yapıldı ama bu:) Hayvani detay var. Rulman çizip rulman olan yerlere onu bile koydum. Eksik hiçbirşey yok gördüğüm kadarıyla. Birtek teker boyutu ve ortadaki kontrol cıbıhının kalınlığı değişebilir (esası içi dolu kalın çubuk eğilmez ama neyse deneriz.) Tekerler değişince tekerlerin bağlı olduu mil de değişicek tabi. Şasiye 2 tane büyük somun ile oturmasını düşündüm. Kaynak ilede yapılabilir ama sökülebilirse daha güzel tabiki. Şasiye takılan o parçanın boyu 14cm. Bütün projenin boyutu küçülücek büyük ihtimal istenilen amaç için 10cm ye inebilir.. Şasiyi yaptıktan sonra en son iş olarak yapılıcak bu büyük ihtimalle. İnternette go-cart resimlerine bakarak yaptım. En güzel ve yaptırılması mümkün olan direksiyon sistemi buydu bunu yapıcam bende.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKarakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bak chem madem ciddi kıvamdasın, ismi dahi "sketch up" olan bir program ile çalışma derim; tabii bu iş gönül gibidir, bir kez sevdi mi, vazcayılmaz.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yav Sketchup güzeldir. Ölçüleri girmek boyuta ayarlı çizmek çok rahat. Autocad falan birşeyler varmış. Ama bu tarz endüstri şeysilerinin çizimine çok daha rahat diyorlar Sketchup.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 autocad bir nevi endüstri standartıdır, hani aklında olsun. geleceği yatırım açısından.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 autocad endüstride anca basit çizimler için kullanılır. Asıl kullanılan program catia dır. Aam tabi böle bir şeyin çizimini autocad le yapmak daha kolaydır...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar