Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.bin dosyaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlız şunu sormak istiyorum birinci cdyi yükledikten sonra ikincisi cd istiyor ikinci cd benim bozuk işte desktopta bin şeklinde var ve yükleme seçemiyorum ikinci cdyi istediği zaman desktopta[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
Mesaj tarihi:
ya ben bi keresinde cd space diye bi program bulmuştum bu bin dosyalarını öyle açıyodum
hatta torrent le çektiklerimde bin olarak geliyodu oyunlar felan cd space ile açıyodum
iyi oluyodu yani[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
oyunu yüklerken 2cd isitiyor ama dosyayı şeçemiyorum çünkü ok ve cancel seçenekleri var yani gözat falan yok.olsa şeçicem ordan binli dosyayı ama yok cdden açmak istiyor[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
Mesaj tarihi:
Kusura bakma tam olarak anlayamamışım o zaman derdini.

İlk cdyi de iso'ya çevir o zaman... (bu iş için program bilmiyorum ama bulması zor değildir)
Önce demon tooldan 1. cd'yi açarsın... Oradan yüklersin
2. cd'yi istediğinde ise yine demon tooldan değiştirirsin.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
iso.. bin... aynı şey işte... benim dediğimi bir daha oku... farketmez iso'ya ya da bin'e çevirmesi oyunun ilk cdsini de[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
cdwriter varsa nero ile binli dosyayı cd ye at.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
  • Yeni Oluştur...