VentoChild Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadaştan bir cd aldım içinde fifa 2005 var ama .bin şeklinde bunu nasıl çalıştırabilirim?[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 daemon tool la açabilirsin. onun yanında birde .cue uzantısı olması lazım[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yanlız şunu sormak istiyorum birinci cdyi yükledikten sonra ikincisi cd istiyor ikinci cd benim bozuk işte desktopta bin şeklinde var ve yükleme seçemiyorum ikinci cdyi istediği zaman desktopta[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya ben bi keresinde cd space diye bi program bulmuştum bu bin dosyalarını öyle açıyodum hatta torrent le çektiklerimde bin olarak geliyodu oyunlar felan cd space ile açıyodum iyi oluyodu yani[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Daemon Tool senin ihtiyacın olan tek şey sanırım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oyunu yüklerken 2cd isitiyor ama dosyayı şeçemiyorum çünkü ok ve cancel seçenekleri var yani gözat falan yok.olsa şeçicem ordan binli dosyayı ama yok cdden açmak istiyor[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kusura bakma tam olarak anlayamamışım o zaman derdini. İlk cdyi de iso'ya çevir o zaman... (bu iş için program bilmiyorum ama bulması zor değildir) Önce demon tooldan 1. cd'yi açarsın... Oradan yüklersin 2. cd'yi istediğinde ise yine demon tooldan değiştirirsin.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 iso programları binleri de acıor diye biliyorum[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 iso.. bin... aynı şey işte... benim dediğimi bir daha oku... farketmez iso'ya ya da bin'e çevirmesi oyunun ilk cdsini de[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 cdwriter varsa nero ile binli dosyayı cd ye at.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar