Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hindistan Cevizi Suyu ve malibu :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sek güzel oluyor sütle hiç denemedim ama sütle içki olmaz ya. Vodka ilede pek bi şahane olur kendileri.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sütlü veya sek iç ya en güzeli gerçi sek içersen hem çabuk biter hemde uçarsın ama :)[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya arkadaşlar tamam damak tadı herkesin farklı olduundan birbir şey yazılmış buraya ama söz konusu olan malibu neyle içsen güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yani neyle icersen ic güzeldir bira falan olmazda ama yine güzel .. ..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arattım burayı buldum. Yeni topic açmak yerine ekliim. 3 ölçek taze sıkılmış limon suyu (posasız olsun daha iyi) 1,5 ölçek malibu ve yarısı dolana kadar ezilmiş buz koyunca acaip güzel oluyor. Ekşi ekşi böyle.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bens abahları sütlen birlkte içiyom enerji versin diye bizimkiler zulayı yakalarsa nanay olcam[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 en son malibu portakal suyu içmiştim 1 şişe gittiydi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 %20'nin altinda alkol orani olan ickiler gay ickisidir.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ne alaka lan:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Sarhos olmak icin icmek ve keyif icin icmek vardir. Keyif icin icmek gay'dir. Sarhos olmak icin icen adam da ay alkolun tadi cok aci, cok yakiyor, cok eksi diye icine ot bok karistirmaz.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 saf limon suyu içmeyi sevenlere ne diceksin peki?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 keyif için içen adam nie gay olsunki şimdi bizim büyüklerimiz misafir geldimi mangallan rakıyı keyif için yapıyolar kime gay dion hea kime gay dion *!polemie girer*[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Raki apayri bir mevzu, zaten teknik olarak rakinin %45 alkolle icilmemesi gerekiyor, ama icine su karistirdiklarinda rengi beyaz oldugundan marketing acisindan susuz satiyorlar. Onun icin suyla karistirilip iciliyor. Rakiyi susuz icine gulerler yoksa bizim memlekette. Limon suyu icene de deli diye bakarlar.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çok güzel ama limon ._.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 valla limonu sıkıp içmişliğim çok var.. çok da severim.. yerim de limonu.. kendisinin tadına taparım..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 damıtma rakıyı misler gibi içersin susuz içersin[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bayatçım, senin gibi içenlere bizim oralarda "edepsiz hayvan" denir, önce ayıltılır sonra dövülürler. İçki işi şakaya gelmez, adam akıllı içilir, boku çıkartılmaz, olayın aslı "keyif almak"tır, öyle sarhoş olup olayın bokunu çıkartıp kendini rezil etmek değildir. "Adam gibi içme"nin ölçüsü budur. Sünger gibi içip "Ohaa bak nasıl içiyorum, süperim" diye artistlik yapmak gayliktir, ayrıca o karaciğer 30 yaşınızda "Benden bu kadar agalar" deyince, kafanızı taşlara vurursunuz artık. İçkinin 25 yaşında adam tüketip karaciğer yetmezliğinden götürdüğünü de gördüm, kalkıp bana "HOhahah içemeyen şöyledir" diye atıp tutmayın, alnınızı karışlarım. Malibu, hindistan cevizi içermesi ve tatlı oluşu nedeniyle sek, tatlı likörler veya süt ile çok rahat içilir. Sek içerkene, tatlı tadına kanıp löklöklök dikmemek gerekir, aksi faciaya yol açar. Tatlı müzik eşliğinde, ortamda hatun varsa güzel içkidir vesselam. Bir de "Neşeli" görüntüsüyle bende hep bir "Yaz içkisi" intibası bırakmıştır. Saygılarımla, öpüjem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 süt ve tek buzla çok güzel olur malibu yine paticikin malüm üyeleri dağıtmış konuyu devam ettirelim bari[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Deli_Haci, 01 Haziran 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Sünger gibi içip "Ohaa bak nasıl içiyorum, süperim" diye artistlik yapmak gayliktir. böyle yapan oğlanlar genellikle 3 içer sonra kaçtane içtin diyince 6-8 tane içtim derler[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Buradan, o 10-15 içen oğlanlara selam söylüyorum, hayatlarında hiç acil servisi alkol koması içinde ziyaret etmişler mi acaba? Ben adam götürdüm ve gördüklerimden hiç hoşlanmadım, sokuyor boruyu içinize, hayda bre bir tur, kesmedi iki tur, tutmadı üç tur kusturuyorlar. Sonra ayılmadınız, baktılar durum kötü serum merum faslı başlıyor, arada ciddi kötüyseniz bir şeyler daha dayıyorlar. Zaten siz kendinizde değilseniz, olan sizi o hastaneye taşıyanlarla oradaki nöbetçi doktorcağızlara oluyor, sizin kusmuğunuz içinde sizinle başa çıkmaya uğraşıyorlar. Ben onların yerinde olsam, iki gün hastanede tutar, kıçından güzelce antibiyotik iğnesi dayar(acıdan oturamasın diye) en sonunda da hademelere talimat verir bir güzel sopayla dışarı attırırım. Doktorları takdir ediyorum bu konuda. İçerek bir şeyler kanıtlamayı düşünüyorsanız, hastanede size verilecek süper hizmeti de bir düşünün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Deli_Haci, 01 Haziran 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Bayatçım, senin gibi içenlere bizim oralarda "edepsiz hayvan" denir, önce ayıltılır sonra dövülürler. Bizim oralarda da sizin gibi icenlere gay dendigine gore iki sosyal grubu birbirine yakinlastirmamak en iyisi sanirim ;0) said: İçki işi şakaya gelmez, adam akıllı içilir, boku çıkartılmaz, olayın aslı "keyif almak"tır, öyle sarhoş olup olayın bokunu çıkartıp kendini rezil etmek değildir. "Adam gibi içme"nin ölçüsü budur. Sahsen ben adam gibi davranmak istedigimde yada arkadaslarim arasinda mutlu hissetmek istedigimde alkol almiyorum, alkol alirsam sarhos olmak icin aliyorum. said: Sünger gibi içip "Ohaa bak nasıl içiyorum, süperim" diye artistlik yapmak gayliktir, ayrıca o karaciğer 30 yaşınızda "Benden bu kadar agalar" deyince, kafanızı taşlara vurursunuz artık. İçkinin 25 yaşında adam tüketip karaciğer yetmezliğinden götürdüğünü de gördüm, kalkıp bana "HOhahah içemeyen şöyledir" diye atıp tutmayın, alnınızı karışlarım. Nara atmiyorum, sizin society'de dayak attiginiz kisiler olan bizler, sizin gibilere gay diyoruz sadece. Kultur kavgasi da degil amacim, azicik laftan anlayanlar kullandigim gay kelimesini ne kadar geyigine kullandigimin farkindadir. said: Saygılarımla, öpüjem. Zaten onemli olan da sarilip opusmek, serefe onun icin ;0)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bayatçım, odunumu aldım bekliyorum, gidip içelim aga. Aha buraya sözümdür, şu paticik ailesinden tanıdıklarımdan biri alkol komasına girmek gibi bir hataya düşsün, ayıldığı zaman odunumla beni karşısında bulacak, verecem yağlı odunu verecem yağlı odunu, sonraki üç ay kafa bir dünya gezecek. Saygılarımla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bizim memleketimizde ayık insan yoktur o yüzden böyle kavgalar olmaz :) Malibu ise kokteyl içinde içilmeyecekse amaca bağlı olarak ananas,portakal,şeftali,süt ile ve sek olarak içilebilir. Fakat malibu içmek eğer malibuya karşı büyük aşk yoksa mantıklı değildir. %40 altı içmek gayliktir diyen arkadaşımıza da hiç mi bira içmiyosun gibi basit bir soru soracağım...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 okul gezinde almıştık arkadaşın ısrarı üzerine. önceden hiç içmemiştim. içtik tadı çok güzeldi. tatlıydı. sonra biraz ölçüyü kaçrdık galiba tatlı matlı gelince. meğerse sek olarak içilmezmiş. bizde içtik onu öyle pat diye :). bi de bi arkadaşın alay konusu olduk. olum malibu kız içkisi, aklınza ediyim fln diyodu. içkinin kızı erkeği fln da mı var. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar