Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlık neden ölümü kabullenmiş?

Joker

Öne çıkan mesajlar

ölümün bize getirdiği başlangıç yok olmanın ve ''hedesiz bir dünya'' nın başlangıcıdır.
nitel değişikliğin ardından yeni nicel değişiklikler gelir ki bu nicel değişikliklerde yeni nitel değişiklikleri doğurur.yaşamda olduğu hgibi ölümdede aynı şekilde olucaktır.
tabiki başlangıç var ama bu 2ye ayrılmış biri cennet diri cehennem denilen kapıların ardındaki seçenekleri seçmek değildir.
ayrıca inanmayanlar die bieşey de yok herkez bieşeye inanır,inanmayan adamda inanmamaya inanır.sadece herşeyde olduğu gibi insanların inançları da ''farklıdır''[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

sanmıyorum insanlar ölümü kabullenmiş olsun. kimse ölümün bir son oldunu düşünmüyor.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

reankarnasyon un anlamı bu dünyada doğup bu dünyada ölüp tekrar bu dünyada doğmak değildir. başka alemlerde doğmaktır. sanıyomusunuz ki tek güneş bizim bildiğimiz güneş? sonsuz sayıda alemler var ama şu da var ki en önemlisi ve en zor sınav şu an üzerinde yaşadığımız evrendeki...[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith
The Saga Is Complete...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bizi "aslında varolduğumuzdan bile emin olamazken nasıl olurda ölümü düşünebiliriz?" e götürür. -Hadi bakalım, varlık felsefesi tartışılmaya başlanırsa bu konu uzar da uzar. Ama severim varlık felsefesini tartışmayı-[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında ölüm tamamen genlerin kendi kendine "öldürme" komutunu vermesinden kaynaklanıyor. Bir diğer asıl gerekçede evrimdir. Canlılar ölmeseydi evrim diye birşey söz konusu olamazdı. Bazıları ne alakası var genle diyebilir. Ben genetik bilimci falan değilim ama bildiğim kadarıyla insanlar kendilerine gerekli olan enerjiyi sağlayabiliyor. Ama bir süre sonra hücreler kendi kendini öldürmeye başlıyor, yeni hücrelerin üretimi kesiliyor. Zaten kök hücre olayı da var. Kök hücre sayesinde yakında kol-bacak-akciğer falan filan hepsini yapacaklar. Tamamen vücudu yenileyebilecek insan. Ayrıca yaşlanmayı da önlerlerse ölümsüzlüğü bulmuş olacaklar. Ama şöyle bir durum var. Ölümsüzlüğü bulsalar bile... Paylaşırlar mı? Yani ölmeyen insanların olduğu bi dünya. 60 trilyon insanın yaşadığı bir dünya... Bilmiyorum karışık bu işler :) Ama ölümün önüne geçmek mümkün olacak bu kesin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

şu sıralar dikkat ediyorum da insanlar sürekli teknolojinin sürekli ilerleyeceğini düşünüyorlar.. ya tam tersi olursa? ya büyük bir tufan olur da dünya üzerinde sayılı canlı kalırsa? einstein ın dediği gibi 3. dünya savaşı nükleer olcak fakat 4. sü taş ve sopayla...[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith
The Saga Is Complete...
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta dünyadaki ölümlerin atiyorum %70'i yaşlanmaktan, vücudun zayıflamasından dolayı kapılan hastalıklardan falandır yani. Hiç bi insan sonsuza kadar yaşayamaz tabi illaki bi kaza geçirir ama şu anki ömrünün en az 10-20 katı falan artar herhalde bi de yaşlanma diye bi şe olmaz.. 600 yaşındaki insanların bilgilerini düşünsenize? Beyin kaldırır mı acaba? hehe bu da daha ilginç bi boyut; 600 yıllık hatıra..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

vücutta özel bir madde var, üretilmeyen bir madde. bu madde insanlara 120 yıl yaşama imkanı veriyor-hatta doly'ye bu madde verilmediği için çok çabuk yaşlanmıştı. o maddeden üretmeyi başarsalar bile vücudun diğer yerleri yıpranmış olucak ve bunları telafi etmek o kadar kolay değil.[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FakeAccount, 31 Mayıs 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
ya herşeye çözüm arıyorlar herşeyin üstesinden geliyorlar ama ölümsüzlük hiç söz edilen bişi deil...
neden ölümü bu kdr kabullendik?
allahın kıçı kırık virüsü bileyüzyıllarca hayatta kalabilioken...
Neden kabulleniyoruz?

*Ben vicudumu dondurmayı düşünüyorum alternatif bişi bulamazsam...

sen ölye san sözü edilen bişi diilmiş ölümsüzlük ahah. hücrelerin yaşlanması ve fonksiyonlarının yavaş yavaş durmasını şu anda ancak geciktirebiliyorlar. bunu da arılar üstünde deniyorlar şu anda. ilaç verilen arılar 1/3 daha fazla yaşıyor normal arılardan. discovery'de izledim.
ölümsülük gibi bişi bulunsa bile halka verilmeyecektir şu aşamada çünkü dünyaya sığamama gibi bir sorun olacak. yani merak etme öleceksin sen :D[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

tasavvufçu adam için ölmek güzel şeydir arkadaşlar ama yaşamakta güzeldir.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ölümsüzlük diye birşey olmaz.Koskaca Müslümanların Efendisi Hz.Muhammed (S.a.v) efendimiz bile ölümlü idi.Allah boyle yaratmış boyle olmsını istemiş. Şöyle dusun ölümsüz olsan çocuk yağmazsın diyelim çocuk yaptın oznm kimse olmeceğinden dünyada yer kalmazdı.Mantıklı ol lem boyle sorumu olur.Aynı matematik sorusu gibi he senin soruda.

Ali ayşenin yaşının 3 katıdır.Ali ayşenin yaşının 12 katı olduğunda ben hangi marka araba satın aldım. Aynı boyle bir soru gibi.

Allah insanları ölümlü yaratmış.Biri Gelir Biri Gider Taki kıyamet gunune kadar.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...