Xayder Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: StRencher, 16 June 2003 02:00 tarihinde demiş ki: En sıra dışı değilde kendimi bildim bileli (ki şuna 5- 6 yaşından beri diyelim) gördüğüm bir rüya vardır. Normal yaşantımı sürdürürken birden etraf yavaş yavaş kararmaya başlar ve soluğum boğazımdan ağzıma doğru yavaş yavaş çekiliyormuş gibi olur. Sanki soluduğum hava gerisin geri dışarı çıkıyor, biri beni boğuyor gibi... Daha sonra can havli ile yukarı baktığım da çok parlak bir ışık kaynağının önünde yüzleri ışıktan seçilemeyen insanımsı varlıklar beni yukarı doğru çeker-çağırır. Büyük acılar içindeki ben, belki yukarı gidince acılarım azalır diye istekli bir şekilde yukarı çıkmaya çalışırım ama yukarı çıktıkça nefesim daha fazla kesilir. Ve çoğu zamanda inanılmaz çığlıklar atarak yukarıya varamadan uyanırım. En son 1 - 1,5 kadar önce gördüğüm bu rüyada yukarı ulaşmayı başarmıştım. Ama inanılmaz bir acı çekiyordum -ve bunu hissediyordum-, nefesim tamamiyle kesilmişti. Yukarı ulaştığımda bu parlak ışık önünde duran varlıklardan en öndeki bana yaklaşarak daha vaktimin gelmediğini söyleyerek ilk defa çığlık atmadan uyanmama sebep olmuştu.[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel walla ölmeden ölüm anını anlatır gibisin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bende arabaya binmistim daha kucukken, bi anda el frenini fln cekmeden araba hareket etmeye baslıyo yokus assa, hayatta durmuo ama sln hız duvara doru gidio, atlıyorum ben camdan, ara paramparca, sora ben cok uzuluyorum ne dicem babama fln diye, sacmalık iste hehe[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben bugün gördüğüm rüyayı anlatim önce kendimi enter the matrix in içinde buldum bir sürü kurşundan kaçıyordum bir kaç kurşum koluma isabet etti ve giysi parçalandı kolumdaki sinirler gözükmeye baişladı parisin eyfel kulesi gibi bi yere çıkıyordum neyse en sonunda çıktım o bitti ardından evdeydim ve kendimi izliyordum yer çekimi yok olmuştu ve birden sanki yüksekten düşer gibi düştüm yatağa ve uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 :-)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 beni bi kere mafya vurdu tam ölüodum uynaıdm[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Avucumda bi timer vardı. 10'dan geri sayıyordu. 0' a gelince öleceğimi söylediler. En son deli tavuk gibi sağa sola koşturuyodum.. 2'de falan uyandım. Kıçımı örttüm, uyumaya devam ettim.. adsfsdffgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 doktor bey ben gene hoşlandıgım kızı gördüm bi arka bişiler sölüodu gizli kıskandık tabe sonra geldi oturdu 2 sıra karşılıklı 8 kişiyiz fln toplam ben ona baktım oda bana baktı ah be seni seviyorum demeyi unuttum ama bide o kadar çalışcam diodum:)[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 biz okulun son bi kaç haftası hep kaçıp age of oynamaya gittikk sabahtan akşama kadar,e tabi oyundan öyle bi gına geldiki gece uyurkende age of oynamaya devam,paladinler komutlarımı falan dinlemiyodu kıl oluyodum[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Necromancery, 17 June 2003 11:58 tarihinde demiş ki: doktor bey ben gene hoşlandıgım kızı gördüm bi arka bişiler sölüodu gizli kıskandık tabe sonra geldi oturdu 2 sıra karşılıklı 8 kişiyiz fln toplam ben ona baktım oda bana baktı ah be seni seviyorum demeyi unuttum ama bide o kadar çalışcam diodum:)[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bi tane saçmasapan rüya söliyim size... Bi dağ war bööle etekleri deniz falan deniz seviyesinden 5-10 m yukarda da dağın eteğinde iki şeritli yol war muahaha bi baktım ben helikopter çekiminden olayı seyrediom; bi tane 95 model falan toyota corolla ile bir lamborghini diablo SV yaışıyo muahahaha Diablo giderken yol bulmak için kasıyo falan toyota önde bööle deniz tarafındaki demir korkuluklara falan sürtüyo kıvılcım çıkıyo eheh bayaa bi yarışıyola neyse soora diablo birden takla atmaya başlıyo ama yere değmeden hovercraft gibi giderek daha çok... havada yuvarlanırken de arkadaki rüzgarlıından savaş uçaklarıın kanatlarının ucunda olduu gibi bööle hava sıkışıyo beyaz çizgiler bırakıyo... Soora yere falan sürtmeye başlıyo kapı boyasının söküldüünü görüyorum daa soora başka rüyaya geçiorum eehue..Bi de ilk defa bööle bi rüya gördüm...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Too Much Need For Speed![hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: metboy, 17 June 2003 11:50 tarihinde demiş ki: beni bi kere mafya vurdu tam ölüodum uynaıdm[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing ana banada aynısı olmustu yanımda babamda vardı beni shotgunla vurmustu euheuh[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eskiden olutordu bu son 1-2 yıl içinde olmadı. Adım atmaya çalışıyorsun(genelde birinden kaçmaya çalışırken) ama ayakların hep boşa sallanıyor. Bir türlü ilerleyemiyorsun. Sonra beni kovalayan adam geldiğinde uyanıyorum.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bir de genelde korku içerikli rüyalarımda tam böyle beni öldürecekler veya acayip korkmuş bir durumdayım. Bilincim yerine geliyor(rüya devam ederken) uyanmalıyım diyorum ve uyanıyorum... 3 kere de platonik olarak sevdiğim bir kızı gördüm. üçündede bana en iyi arkadaşımı sevdiğini söylüyordu...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yuh rüya değil film maşallah. Mısır cipsiyle falan yatsana :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Gwaihir, 17 June 2003 00:19 tarihinde demiş ki: Birde bazen şöyle tuhaf olaylar olur, geçenlerde oldu bana; çok derin uyumuyorsunuzdur ve dıştan gelen sesler ve konuşmalar rüyayı etkiler, rüyamda arkadaşımla legodan devasa bir kule yapıyorduk ve alakasız bir yerde arkadaşım birden bana dönüp , "saç kurutma makinasini hiçbir yerde bulamıyorum" dedi, biraz sonra uyandım ve babamın saç kurutma makinasını aramakta olduğunu gördüm[hline]Gwaihir,the Windlord. O bana da oluyor. Muhtemelen herkese oluyordur. Geçen gün yatıyordum. İzmirden dayım gelmiş. Rüyamda dayımı gördüm. Uyamdım, anneme seslemdim, rüyamda dayımı gördüm dedim. Bi gittim içeri, baktım dayım içerde hakkaten. Onlar muhabbet ederken sesi benim odama çok rahat geliyor. Onun sesi de rüyama girmesine sebep oldu yani. Daha çok örneği var ama yeterli bu. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar