Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sıradışı rüyanız

Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

:D
Ya birde şey yapabilen varmı en eğlencelisi odur;
Rüyanızın içinde uyanmak. Gördüğünüz şeylerin bir rüya olduğunun farkına vararak bilinç altınızda uyanıp rüyanızı kontrol edebilmek.... 1 - 2 sefer şansaa yapabilmiştim (En son aynada kendimi zenci olarak görüp "Hade Len" çekip anlamıştım :-)) İnanılmaz zevkli oluyo. Rüyanızın içinde konunun dışına çıkmadan olayları siz yönetiyosunuz. Yani bir kabusun ortasında bunun bir rüya olduğunun farkına varıp birden Pamelayı altınıa çekemezsiniz. Konuyla ilgili olmalı....
Böyle birşey başına gelen varmı?[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 16 June 2003 12:37 tarihinde demiş ki:
Rüyanızın içinde uyanmak. Gördüğünüz şeylerin bir rüya olduğunun farkına vararak bilinç altınızda uyanıp rüyanızı kontrol edebilmek.... 1 - 2 sefer şansaa yapabilmiştim (En son aynada kendimi zenci olarak görüp "Hade Len" çekip anlamıştım :-)) İnanılmaz zevkli oluyo. Rüyanızın içinde konunun dışına çıkmadan olayları siz yönetiyosunuz. Yani bir kabusun ortasında bunun bir rüya olduğunun farkına varıp birden Pamelayı altınıa çekemezsiniz. Konuyla ilgili olmalı....
Reality Is What You Feel

1 kere yapabilmiştim ama ne oldu hatırlamıyorum ama eminin 1 kere yapmıştım rüyanın içinde rüya gördüğümü biliodum[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw
Sosyal ağlarda paylaş

ben kuccuken ruyaşlarımı part part gourdm dasd hergece bı bolum hepsındede hep bole bı ınsaat gıbı olurya bole derın ole hertaraf metal ınsaat gıbı deıl nası anlatasam bılmıyorumkı bhep bıı seyden kacardım boleya hep bole part part halınde yada hergun abartmıyurum mesela 1 ay boyunca hep aynı ruya hep bole resmen sucuk olmuı$ vazıyette kalkardım uyumamak ıcın cok dırenırdım fılan cok kotuydu ya :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

bunu cidden görmüştüm hatta icq dan anlattıklarım bilir

bugs bunn yi gördüm bi koridorda yürüyodu bir sürü kapı vardı aniden hepsi kapanmaya başladı 69. kapı açıldı bugs bunny içeri girdi bi dişi tavşan vardı onla 69 yapmaya başladılar ama sora camdan aşşa düştüler ne ki bu şimdi(ciddi gördüm)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending
In spite of the evidence There's something still missing

Sosyal ağlarda paylaş

Aşmış bir rüya=
Ortam=Belirsiz bir yer,orta çağ
Ben paso birşeyden kaçıyorum arkamdan lejyonerler koşuyo boltlar fln heryere çarpıyor.Baya bir koşuorum ama yakalanıorum. Sonra beni bi arenaya (pit demek daha uygun) salıyolar ortamda bir üstünde chain olan kafasında plate başlık olan zayıf bi paladin(!) bide çıplak pazıulı bir büyücü var.(!)Büyücü büyü yapı etrafında bi top oluşuo vuruyoruz birşey olmuyo. Sonra ben karizmatik bir şekilde paladine bakıp. Malesef seni öldürmem gerekiyor diyorum kılıcım çift elli sallıyorum helminin kenarı kesiliyor.Sonra bu helmi çıkarıo paladin kız çıkıo! Hemen aşık oluoruz :) Büyücüyü bi şekilde kesiyoruz(hatırlamıom) Sonra kaçmaya başlıyoruz ben bununla baya gizleniom sala binioz kaçarken bi crosbowcu kıza ok atıo ben okun üstüne atlıorum Dıdın! rüya bitiyor. (Kıroca yazım tarzım yüzünden özürs.)[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir.
Avril Lavigne emer...
Mirluin'de arada sırada yönetebilir:)
Sosyal ağlarda paylaş

valla hayatımın en garip rüyalarından birini geçen hafta görmüştüm...rüyada okula gidip kantine indim bide baktımki kantinin ortasında buz pateni pisti var , tabi hemen patenleri giyip kaymaya başladım (patenleri nerden bulduğumu hiç bilmiyorum valla) ama böyle nası garip kayıyorum bütün fizik kurallarını çiğneyerek kayıyorum buzun üstünde.sonra pistten çıktım bide baktımki kız arkadaşım orda yanına gidip sarıldım sonra bi anda dershanedeki tarih hocasını gördüm (lol okulla ne alakası varsa) adam bize bakıp napıyosunuz lan ayrılın çabuk dedi bende özür dilerim hocam felan dedim sonrada uyandım...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

Araba kullanırken sürekli ya el freni kolu kopar ben işi gücü bırakır nedense içine sokacak bir alet bulup el frenini çekmeye çalışırım ya da gas pedalı içerde takılı kalmış bir düğme halini alır gene işi gücü bırakıp eğilip kalen, küçük parmak vs vs ile gasa basmaya çalışırım.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli............Mp3 List

Sosyal ağlarda paylaş

Bi keresinde rüyamda gökdelenden atlamak, harakiri, nükleer bomba gibi envai çeşit yöntemle kendimi öldürmeye çalışıp bi türlü beceremiyordum. Sonra öğretmenim geldi ve "Boşuna uğraşma okuldan kurtulamazsın, nıahahahaha!!!!" dedi, okula gittik ve 8 saatlik bir matematik bir dersinden sonra uyanıp yine okula gittim. İğrenç bi olaydı[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reality Is What You Feel

Hemen hemen bütün rüyalarımda yapabiliyorum bunu:) ama çok sık rüya göremiyorum çünkü o kadar uyumuyorum[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i]
Sosyal ağlarda paylaş

Birde bazen şöyle tuhaf olaylar olur, geçenlerde oldu bana; çok derin uyumuyorsunuzdur ve dıştan gelen sesler ve konuşmalar rüyayı etkiler, rüyamda arkadaşımla legodan devasa bir kule yapıyorduk ve alakasız bir yerde arkadaşım birden bana dönüp , "saç kurutma makinasini hiçbir yerde bulamıyorum" dedi, biraz sonra uyandım ve babamın saç kurutma makinasını aramakta olduğunu gördüm[hline]Gwaihir,the Windlord.
Sosyal ağlarda paylaş

hatırladım bi rüyamda umutsuzluk vardı ben rüyalarımı fazla hatılamam ama hatırladıklaırm da çok etkileyici olur...

Havaalanını düşün ordan uçak değil de deniz otobüsü kalkıyo
ordan 6 tane çıkış var deniyorum aynı yere çıkıyorum
amacaım çıkmam ve evimydi galb en hızlı şekilde gitmek 6. turnikeye geliyorum ordan geçmek için tüm paramı harcıyorum yine aynı yere çıkıyorum sonra otobüs e atlayıp kapalı trafikte eve gitmeye çalışıyorum ...

daha çok var aslında bu en az etkileyeni ama bu geldi aklıma ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reality Is What You Feel

matrix gibi banada olmuştu bikaç kere ama ben coşmamıştım fazla biyerdenmi atladım sonra nooldu[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...