Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Gangren, 30 Mayıs 2005 18:42 tarihinde demiş ki: Magmadar'dan sonraki bosslar için çok fazla rogue tavsiye etmem ama.. Veya Onyxia'da :) e rogue lar koşup hanım efnedinin arkasına gidene kadar herkez ölmüş oluyo zaten[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: xrex, 31 Mayıs 2005 03:04 tarihinde demiş ki: ventrilo yu öneririm ben.kullanimi cok kolay.dedicated server olmasi lazim ama büyük 40 kisilik raidler icin.bizde önceden 20 kisilikti sonra mc yapmaya baslayinca 50 kisilik bir servr alindi.dedicated öneririm ben.diger türlü cok sIkInti cekersiniz Dün akşam teampeak'in ilk denemesini yaptık oynasana serverından. Skype'dan sonra ilaç gibi geldi açıkçası. Yannız ventrilio'nun dedicated serversız da çalıştığını bilmiyordum. Aynı anda en fazla 3-5 kişi kullandığımız için onu da bi serversız deneyelim bakalım belki daha da sağlıklı olur.[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik Amca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Özüme döndüm, kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 .. [Bu mesaj Dorn tarafından 01 Haziran 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar