ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sevgili arkadaşlarım ben daha wow u alalı bi kaç hafta oldu ve lvl 31 mage char ım var.. tailor ve skining aldım ama bi kaç önerinize ihtiyacım var.. Wetland daki Elder Dinoları kesip dişini yumurtasını ve derisini alıyorum. bunları ah de ne kadardan satabilir dicem piyasaya bak dicek bazılarınız.. ama yinede bir ipucu verirmisiniz ? Birde bu yaptıgım yol güzel bir pasa kasma yolumudur ? daha iyisini bilen varsa yardımlara açığım..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yumurtalar satılır mı bilmiyorum , ama sanmam. ama bir arkadaşım sadece deri satarak iğrenç derecede para kazandı. genelde mageler alchemy herbalism alır ama bir süreden sonra alchemy peşinde koşmak bayıyor. skinning beast grindledikçe geliyo , güzel yani. özellikle level 55 gibi winterspring'de yeti keserken iyi ki skinning aldım diyeceksin gibi geliyor bana.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben raptor yumurtalarının ve kuş tüylerinini ii fiyata gittiğini duydum.. 20 fether 1g den 10 raptor egg 1g den gidiyormuş..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben LW/skin dim level 40 civari günde 80 gold yapıyodum, whelp kesip nightscape ehadband yapıp vendora satarak, yaklasık bi whelp 25-35 silver kar bırakıyodu ve cabuk ölüyolardı[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben tailor skin aldım ne yapmam gerekir acaba şimdi tailor u 0 layıp lw mi alsam çok karışık bir durumdayım..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Head, 01 Haziran 2005 15:11 tarihinde demiş ki: yumurtalar satılır mı bilmiyorum , ama sanmam. ama bir arkadaşım sadece deri satarak iğrenç derecede para kazandı. genelde mageler alchemy herbalism alır ama bir süreden sonra alchemy peşinde koşmak bayıyor. skinning beast grindledikçe geliyo , güzel yani. özellikle level 55 gibi winterspring'de yeti keserken iyi ki skinning aldım diyeceksin gibi geliyor bana. ya cok dengesiz.. 10 medium deriyi 80 s den satıorum ... bazen ise 40s den alan cıkmıyor :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lvl 40 ta 80 g degil, gunde 80 g. epic binek garanti yani :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar