vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 http://www.exploratorium.edu/ronh/weight[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Jüpiter'de ağırlığınca altın diye bir yarışma yapsalar gezegen batar =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ı ıh batmaz. dünyada 70kilo gelen birisi 70kilo altın alıyor ise jupiterde atıyorum 200 kilo geliyorsa aynı miktardaki altın da 200kilo olacak.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehehe evet chemical haklı[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Chemical, 30 Mayıs 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ı ıh batmaz. dünyada 70kilo gelen birisi 70kilo altın alıyor ise jupiterde atıyorum 200 kilo geliyorsa aynı miktardaki altın da 200kilo olacak. gülesim geldi nedense, doğruya doğru ne diyim:D ideal kiloma neptünde ulaştım, hoş o da zayıf ama hiç yoktan iyidir. gerçi orda duracak zemin yok ama ne yapalım idare edecez:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Aklıma bir fikir geldi; Tartıcılıkta son noktaaaaaa :D Marsta kaç kilosunuz ? Siz 70 kilo olduğunuzumu sanıyorsunuz !! Bu baskül sizi 10 gezegen üzerinden tartıp değerlendirip gerçek kilonuzu hesaplıyor.. Şişmanım diye üzülmeyin aslında zayıfsınız..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Chemical, 30 Mayıs 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ı ıh batmaz. dünyada 70kilo gelen birisi 70kilo altın alıyor ise jupiterde atıyorum 200 kilo geliyorsa aynı miktardaki altın da 200kilo olacak. said: Akse, 30 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki: ehehe evet chemical haklı Hayır haksız. Burda 70 kiloysan, jüpiterde de 70 kilosun. Çünkü kilo, kütle birimidir. Ama jüpiterin sana uyguladığı yerçekim kuvveti daha fazla olacaktır. Ha şu konuda haklı. Dünyada 70kilo ölçülen altın, jüpiterde de aynı miktardadır, ama açıklaması yanlış... (çok fena ukala bir insanım.)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şöle 70 kilo çektiğim bi gezegen bulun da halısaha yapalım[signature][hline]Sinister sinister nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: karpuz, 30 Mayıs 2005 19:29 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 30 Mayıs 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ı ıh batmaz. dünyada 70kilo gelen birisi 70kilo altın alıyor ise jupiterde atıyorum 200 kilo geliyorsa aynı miktardaki altın da 200kilo olacak. said: Akse, 30 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki: ehehe evet chemical haklı Hayır haksız. Burda 70 kiloysan, jüpiterde de 70 kilosun. Çünkü kilo, kütle birimidir. Ama jüpiterin sana uyguladığı yerçekim kuvveti daha fazla olacaktır. Ha şu konuda haklı. Dünyada 70kilo ölçülen altın, jüpiterde de aynı miktardadır, ama açıklaması yanlış... (çok fena ukala bir insanım.) Hayır sende haksızsın! : p Kütle dediğiniz olay Ağırlığınız/g ye denk oluyor. Bu yüzden dünya baskülü 120 kilo :p (alakaya maydonoz .. euehe) ben zopik bu arada. üşendim acc değiştirmeye kuzenin hesabından yazıyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Nasıl bulup da çıkartıyorsunuz böyle siteleri yahu... enteresan..[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: karpuz, 30 Mayıs 2005 19:29 tarihinde demiş ki: Hayır haksız. Burda 70 kiloysan, jüpiterde de 70 kilosun. Çünkü kilo, kütle birimidir. Ama jüpiterin sana uyguladığı yerçekim kuvveti daha fazla olacaktır. Ha şu konuda haklı. Dünyada 70kilo ölçülen altın, jüpiterde de aynı miktardadır, ama açıklaması yanlış... (çok fena ukala bir insanım.) Karpuz, yazdıklarını okudum sen haksızsın. Ankara'da kalktı tren Istanbul'da yaptı fren. Bana bunu öğreten...[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar