nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ps3 için çıkacak olan oyunun videosunu indirin şaşın kalın[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 iide bende trailer inmio başda ilk reklam videosu indirio sora bitane daha bişi indirio ama daha başında duruo yükleme[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 başka pencerede açma video linkini direkt sol tıkla o başka pencere açıyo zaten o pencerede de sol altta yüklemek için sol tıklayın diyo ona basıcan yüklemek için[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 çok kişinin ilgisi olmadığı için bu bölüme çoğu üye çok büyük bi şey kaçırıyor ne yazıkki[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yok takip edioduz :p ben mesela konsol sevmem ama bu oyun e3 te birazCIK sarsıntı yarattı, indirmiştim 15 gün felan önce :) böle bekliorum adamlar uçan apc'den incekler oyuna gircek die, aynen devam edince grafikler :p dumur tabi eheh aşmış kendisi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 pre-render diye düşündüm ilk sonra baya oyun gibi anlam veremedim hala :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Pre-Render değil Tech Demo... Yani Real-Time olarak render ediliyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 video müthiş gözden kaçmasın yukarda dursun :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar