nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ps3 için çıkacak olan oyunun videosunu indirin şaşın kalın[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 iide bende trailer inmio başda ilk reklam videosu indirio sora bitane daha bişi indirio ama daha başında duruo yükleme[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 başka pencerede açma video linkini direkt sol tıkla o başka pencere açıyo zaten o pencerede de sol altta yüklemek için sol tıklayın diyo ona basıcan yüklemek için[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 çok kişinin ilgisi olmadığı için bu bölüme çoğu üye çok büyük bi şey kaçırıyor ne yazıkki[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yok takip edioduz :p ben mesela konsol sevmem ama bu oyun e3 te birazCIK sarsıntı yarattı, indirmiştim 15 gün felan önce :) böle bekliorum adamlar uçan apc'den incekler oyuna gircek die, aynen devam edince grafikler :p dumur tabi eheh aşmış kendisi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 pre-render diye düşündüm ilk sonra baya oyun gibi anlam veremedim hala :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Pre-Render değil Tech Demo... Yani Real-Time olarak render ediliyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
nameless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 video müthiş gözden kaçmasın yukarda dursun :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler
Öne çıkan mesajlar