vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Herşey tamam IP yı de ayarlıyorum Cafedeki login cfg leri ayarlıyorum baglanmak için client 2.0.3 ü kullanıyorum fakat girmiyor connecting de kalıyor yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Karakter acarken mı takılıyor detaylı olarak yazarsanız yardımcı olacagız./ 1. sorun su olabilir karakter acma esnasında warrior karakter yaratmaya calısıyorsanız kalıyor olabılır 2. sorun serverin problemi olabilir... [Bu mesaj nicotinee tarafından 13 Şubat 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hyr herşeyi ayarladım karakter acma yerıne kadar gelmıyor clienti tıklıyoruz ole kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 IP yı ayarladım server tamam kendi pc den giriom arklar giremio şifreyi yazıyorlar olece kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Biri en başından sonuna kadar yazabilirmi acaba lütfen sphere temiz yeni yükledim hangi client lasım ne degişiklikler lazım sphere.ini de neler yapmam lasım login.cfg neye göre degişecek lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 baglanmaya calısan arkadasların da cafede mi yoksa dısardan mı girmeye calısıolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ben ewdeyim arkadaşlar cafeden girmeye çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 IP noyu nasıl ayarlayacagım sphere ini denmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ewt sphere.ini de asagıdaki SERVERS kısmından ayarlaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Örnegin IP .no 125.458.751.25 bunu sphere ini deki en alt kısımda [SERVERS]yazan yerin altınamı yazacam Diğer bir soru arkadaslarım cafeden girerken login.cfg ye LoginServer=125.458.751.25,2593 mü yazmaları lazım port nosu2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ewt, bir sorun cıkmaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bana server açmak için ne yapmam gerektigini soylermisiniz sphereyi silip tekrar yükledim hazır bekliyor.IP yı ayarlamayı falan 16 saatten beri dewamlı bişiler deniyom ama olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 server ismi Server ipsi Portu seklinde olcak ör/ [SERVERS] Hede 212.75.32.21 2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Herşeyi yaptım gene olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Server bende açılıyor fakat başkaları giremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 tamam ben suanda calısıyorum soruna bakıp sizi haberdar edıcegım dabiki arkadaslarımda yardımcı olacaklardir.[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ewde internet baglantısı olmadanda giriyor. Sora bütün İPleri ayarladım bilgisayarın o anki IP sini sphere inideki debnilen yere yazdım sora serverı actım ark cafede login.cfg ye benim IP,Portu yazdı fakat connectıng dıyor baska bişi demiyor sora yanıt vermiyor diyor kapatmak zorunda kalıyoruz İlgilenirseniz cafece sevineces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vangers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yada NBL nınki gibi bir baglantı programı yapsak olmasmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar