George00 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadaşlar bir accountun kayıt süresini nasıl uzatabiliriz veya kısaltabiliriz açıklayabilir misiniz. Selamlar..[signature][hline]Take Everything From The Inside And Is Throw It All Away Cause I Swear For The Last Time I Won't Trust Myself With You... From The Inside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kendin kayıt ederek mesela Gece 12 de server 5 dakka Bakım icin kapatılıp o sırada accountları girebilirsin mesela bi txt ye hazırlarsın [babthekenk] plevel=1 password=hebedebohu sonra direk kopy paste ile Hemencecik kendin yapabilirsin ben admin olsam böyle yaparım şahsen[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 onun yerine theCoderın yazdıgı gusel bir program var onu tavsiye ederim size :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
George00 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya böyle oyundan direkt ulasabileceğimiz yapabileceğimiz bir komut yokmu bu konuda yardım pls...[signature][hline]Take Everything From The Inside And Is Throw It All Away Cause I Swear For The Last Time I Won't Trust Myself With You... From The Inside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 IIH Server console undan yaratırsın ama privage veremezsin (verilmiyo hatırlıyorum verilsede komutlar fln işlemiyordu)[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar