Zerglingtr Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Arkadaşlar gunlerdir aramama rahmen bir sarkiyi bulamadim insallah bu arada bulabilirim !! Sarkının adını bilmiyorum onun icin buradan sizlerin yardimina ihtiyacım var Sarkı'da ıslıklar mevcut :( en cok bu kadar bilgim var[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hmm Kill Bill deki müzik:)[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 adı ??[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben diyorum scorpions - wind of change. hadi bakalim.[signature][hline]sushi. [Bu mesaj AssassiN tarafından 30 Mayıs 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sarkicinin adini bilmiom ama sarkinin adi killer song ya da killers song[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Harbi ıslık var diyosan benim bldiğim; Scorpions - Wind of Change Killer Song (sanatcıya gerek yok yaz sen çıkar (: )[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu; [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tşk ederim buldum killer song'imis[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bobby McFerrin - Dont Worry Be Happy buda islikli bak bide bunu dinle :D[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: lordgnr, 01 Haziran 2005 03:39 tarihinde demiş ki: Bobby McFerrin - Dont Worry Be Happy buda islikli bak bide bunu dinle :D Bob Marley sölemiomuydu bunu ya?[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: MukanKaan, 01 Haziran 2005 03:42 tarihinde demiş ki: said: lordgnr, 01 Haziran 2005 03:39 tarihinde demiş ki: Bobby McFerrin - Dont Worry Be Happy buda islikli bak bide bunu dinle :D Bob Marley sölemiomuydu bunu ya? Valla o soluyomu bilmiyorum ama Bobby McFerrin enstruman olmadan soyluyo cok eski bir sarki cocukken cok duyardim[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bob Marley değil Bobby McFerrin sööler don't worry be happy i Bob Marley sananlar netteki fake mp3 lerin kurbanlarındandır anca :)[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar